Näin toimimme

Fysios on uudenajan fysioterapiaa

Meille jokainen on tärkein

Me suomalaiset olemme sinnikkäitä, myös kivun sietämisessä. Yli miljoona suomalaista kärsii erilaisista niska- ja hartiaseudun ongelmista, selkäkivuista tai sairauden aiheuttamista ongelmista. Suuri osa näistä ongelmista olisi ratkaistavissa fysioterapian keinoin jo ennen kuin kivut alkavat vaikeuttaa elämää. Meidän yli 850 huippuammattilaistamme ovat sitoutuneita auttamaan sinua ja olemaan tukenasi.

Aito välittäminen näkyy meidän palveluissa ja tekemisessä. Meille jokainen on tärkein. Kuulemme joka päivä asiakkailtamme, kuinka he ovat hyötyneet fysioterapiasta ja kuinka heidän elämä on muuttunut parempaan. Fysioterapeuttimme omaavat laajan osaamisen, mitä he myös kehittävät jatkuvasti koulutuksien kautta. Haluamme jakaa muutaman näistä tarinoista myös Fysios+ -blogissa. Blogista voit lukea lisää, miten olemme auttaneet satoja ihmisiä monissa erilaisissa liikkumiseen liittyvissä ongelmissa.

Palvelumalli takaa laadukkaan hoidon

Ensimmäinen käynti: Tutkimus, ennuste ja suunnitelma
Tutkimme, testaamme ja selvitämme syyt oireisiin ja arvioimme toimintakykyä. Asetamme yhdessä tavoitteet ja laadimme ennusteen sekä suunnitelman ongelman ratkaisemiseksi.

Jatkokäynnit: Hoidot ja tulosten seuranta
Lievitämme oireita, kipua ja turvotusta, jotta päästään harjoittelemaan. Käytössäsi on Fysiostakuu.

Kotona tai salilla: Säännöllinen harjoittelu
Ohjaus ja neuvonta ovat keskeinen osa fysioterapiaa

Valmentavat käynnit: Ylläpitävä harjoittelu
Kun oireet helpottuvat, tarkistamme hoito- ja harjoitusohjeet. Annamme ohjausta ja tukea harjoitteluun ja tarpeen mukaan jatkamme terapiahoitoja.

Seurantakäynnit ja vuositarkastus: Tulosten varmistaminen
Tarkastuskäynneillä varmistamme, että saavutetut tulokset ovat säilyneet. Samalla päivitämme harjoitteluohjeet.

Peruutusehdot

Muistathan, että jos olet estynyt saapumasta hoitoon, ilmoita siitä meille viimeistään edellisenä päivänä, ellei asiasta ole sovittu toisin erillisellä sopimuksella. Muussa tapauksessa veloitamme hoidon hinnan, paikkakunnan hinnaston mukaisesti.

Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaamme alla olevasta linkistä.

Siirry palveluhakuun