Töihin Fysiokseen

Töihin Fysiokseen

Fysios on kotimainen fysioterapiayritys ja toimimme ympäri Suomea. Olemme osa Mehiläistä. Haluamme olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa.

Fysioksella työskentelee yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä fysioslaisia yhdistää missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Meillä töissä

  • Asiakkaista 9,2/10 suosittelee meidän palveluita
  • Henkilöstön vaihtuvuus on vain 2 %
  • Henkilöstön tyytyväisyys työpaikkaansa 4,1/5
  • Oma koulutusorganisaatio ja satoja koulutusmahdollisuuksia vuodessaLiity mukaan osaavaan, iloiseen asiantuntijajoukkoomme!

Haemme joukkoomme parhaita alansa ammattilaisia: fysioterapeutteja, naprapaatteja, osteopaatteja, hierojia sekä toimintaterapeutteja. Haluamme työllistää terapeutteja ja tukea ammatillista kasvuasi. Meillä on oma koulutusorganisaatio ja satoja koulutusmahdollisuuksia vuodessa.

"Viihdyn Fysioksessa ja koen työni erittäin merkitykselliseksi. Ehdotuksiani kuunnellaan ja saan olla aidosti mukana kehittämässä yrityksen toimintaa ja koko alaa. Fysios on työnantajana mahdollistava, kannustaen jokaista käyttämään omia vahvuuksiaan sekä kehittämään itseään elämän eri osa-alueilla. Fysios mahdollistaa työskentelyn laadukkaassa ja nykyaikaisessa työyhteisössä, jossa jäsenet arvostavat toisiaan ja jokaisella on sijansa. Jokaisen kehittymistä tuetaan aidosti. Meillä on oma huippuammattilaisten luotsaama Fysios Akatemia, joka tarjoaa koko henkilöstölle kattavasti mahdollisuuksia kouluttaa ja kehittää itseään. Fysioksessa asioita tehdään järkevästi ja nykypäivän työelämän ehdoilla. Voin luottaa siihen, että pysymme myös jatkossa kehityksen mukana laadukkaan johtamisen ja yhteistyöverkostomme tukemina."

Lauri Pentimäki

Esimies, fysioterapeutti

"Parasta Fysioksessa ovat oma terapeuttipari, kollegat sekä huumori :) Saan olla osa moniammatillista kokonaisuutta, jonka keskipisteenä on asiakkaan hyvinvoinnista huolehtiminen. Ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet ovat Fysioksessa huikeat, sillä työyhteisö koostuu eri erikoistumisalojen rautaisista ammattilaisista. Lisäksi työnantajan tarjoamat monipuoliset koulutusmahdollisuudet pitävät terapeuttien osaamisen ajan tasalla ja työn vireänä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on asiakaspalvelijoiden korvaamaton tuki."

Annastiina Kakko-Simpura

Neurologinen fysioterapeutti

"Fysios tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä, haastaa itseä ja olla mukana aktiivisessa ja innostavassa yhteisössä. Fysioksessa on tilaa uusille ajatuksille ja tahtoa viedä fysioterapia-alaa eteenpäin. Fysioksessa parasta on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä itselle sopivalla tavalla. Fysioksesssa on tilaa niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin konkareille. Fysios on mielestäni kaikin puolin kiinnostava yritys työskennellä. Fysios on erilaisten ihmisten, uusien ajatusten ja tuumasta toimeen tarttumisen kohtaamispaikka. Fysioksessa on tilaa katsoa kauas ja rakentaa tulevaisuutta, mutta samalla olla läsnä niissä merkityksellisimmissä hetkissä asiakkaiden kanssa, tässä hetkessä."

Suvi Viisteensaari

Fysioterapeutti

"Iso kuntoutukseen keskittynyt yritys tuntuu turvalliselta. Parasta Fysioksessa on, että yritys keskittyy kuntoutusalan ammattilaisiin ja tarjoaa jatkuvasti sisäistä koulutusta. Fysioksen lähes koko Suomen kattavasta verkostosta löytyy työpaikka, vaikka joutuisitkin vaihtamaan paikkakuntaa. Fysioksessa kannetaan vastuuta terapian vaikuttavuudesta ja asiakastyytyväisyydestä."

Jaana Kinnunen

OMT-fysioterapeutti

"Fysioksessa tunnen itseni tervetulleeksi, arvostetuksi ja turvalliseksi. Saan olla oma itseni ja pystyn vaikuttamaan omaan työhöni. Lisäksi koulutusmyönteisyys rohkaisee oman ammattitaidon kehittämiseen ja ammatilliseen kasvuun. Fysioksessa saan tehdä merkityksellistä työtä huipputyyppien kanssa!"

Anna Hilapieli

Toimintaterapeutti

"Fysioksessa saan tehdä ja toteuttaa koulutustani vastaavaa työtä. Lisäksi saan keskittyä oikeisiin asioihin eli hyvään asiakassuhteeseen. Fysios on helppo ympäristö toimia; kollegat auttavat ja ison yrityksen mahdollistamat järjestelmät toimivat ja helpottavat työntekoa."

Jukka Keskisalo

Valmentaja

"Fysioksessa on kannustava ilmapiiri ja organisaatio on hyvin suunniteltu ja toteutettu. Meillä on hyvät puitteet, työtilat, välineet sekä esimiehen tuki. Lisäksi voin keskittyä täysin omaan osaamisalueeseeni."

Kirsi Muuri

Psykoterapeutti

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän