Töihin Fysiokseen

Fysios on kotimainen fysioterapiayritys ja toimimme ympäri Suomea. Meitä fysioslaisia yhdistää missio: Teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä. Liity mukaan osaavaan, iloiseen asiantuntijajoukkoomme.

Töihin Fysiokseen  

Fysios on kotimainen fysioterapiayritys ja toimimme ympäri Suomea. Haluamme olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa ja tavoitteenamme on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoden 2020 loppuun mennessä. 

Fysioksella työskentelee yli 700 fysioterapian ammattilaista. Meitä fysioslaisia yhdistää missio: Teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä. Fysioslaiset ovat auttamassa ja edistämässä meidän kaikkien hyvinvointia ja terveyttä. Se on meidän työmme tarkoitus ja sydämen asia.

Meillä töissä

  • - Asiakkaista 9,2/10 suosittelee meidän palveluita
  • - Henkilöstön vaihtuvuus on vain 2 %
  • - Henkilöstön tyytyväisyys työpaikkaansa 4,1/5
  • - Oma koulutusorganisaatio ja satoja koulutusmahdollisuuksia vuodessa


Liity mukaan osaavaan, iloiseen asiantuntijajoukkoomme

Haemme joukkoomme parhaita alansa ammattilaisia: fysioterapeutteja, naprapaatteja, osteopaatteja, hierojia sekä toimintaterapeutteja. Haluamme työllistää terapeutteja ja tukea ammatillista kasvuasi. Meillä on oma koulutusorganisaatio ja satoja koulutusmahdollisuuksia vuodessa. 

Avoin hakemus Fysiokselle

Tutustu toimipisteisiimme ja lähetä avoin hakemus alla olevasta linkistä. Lue rekisteriseloste tästä.

Lähetä avoin hakemus

Fysioksen avoimet työpaikat

Alta löydät linkin Fysioksen avoimiin työpaikkoihin.

Tutustu Fysioksen avoimiin työpaikkoihin