​Äkillinen kova kipu

Fysioterapeutin suoravastaanotto tai päivystys

Kun äkillinen kova kipu yllättää,
soita päivystykseen: 010 237 7900

Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Apua äkilliseen kipuun

Kun tarvitset nopeasti apua esim. äkilliseen kipuun, toimintakykyyn tai huimaukseen, varaa aika fysioterapeutillemme, jolla on jatkokoulutus akuuttien ongelmien ratkaisemiseen: OMT-fysioterapia, Maitland, Naprapaatti tai Osteopaatti. Meiltä löytyvät ne kaikki. Aina voit myös soittaa Fysioksen päivystykseen. Katso ohjeet alta. Älä anna äkillisen kovan kivun haitata elämää.

Fysioksen päivystyksen numero: 010 237 7900 (hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista)

Lue lisää fysioterapiasta.
Lue lisää fysioterapeuttien osaamisesta.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Äkillisen kivun yllättäessä soita Fysioksen päivystykseen 010 237 7900.

Vastaamme 24/7

Fysios-päivystyspuhelin numerossa 010 237 7900

Äkillinen kova kipu? Päivystykseen voit soittaa akuuteissa tapauksissa. Terapeuttimme opastaa äkillisen kovan kivun ensihoidossa ja arvioi jatkohoidon tarpeen. Päivystyksessä annamme ohjeet ensihoitoon: kylmähoidosta, sidonnasta, teippauksesta sekä kotiohjeet. Hyvin hoidettu ensihoito voi nopeuttaa merkittävästi paranemista. Erityisen tärkeää on ottaa yhteyttä päivystykseen, kun on kyseessä akuutti pehmytkudosvamma kuten lihasrevähdys.

Huom! Puhelimessa ei hoideta ajanvarauksia.

Hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja
8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista.

Lue lisää fysioterapiasta tästä.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun