Akupunktio Jyväskylä

Tarjoamme akupunktiota Jyväskylässä kaikissa Jyväskylän toimipisteissämme.

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Tutustu Fysios Jyväskylään

Akupunktiota Jyväskylässä

Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Akupunktiolla voidaan lieventää mm. päänsärkyä tai migreeniä, lihasten jäykkyyttä tai erilaisia hermosärkyjä.

Koulutetut fysioterapeuttimme Jyväskylässä hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Akupunktiota käytetään useimmiten yhdistettynä muuhun fysioterapiaan, mutta sitä tehdään myös yksittäisenä hoitona. Fysios tarjoaa akupunktiota Jyväskylässä useassa toimipisteessä.

Tutustu Fysioksen Jyväskylän toimipisteisiin

Akupunktio osa fysioterapiaa

Akupunktiota annetaan myös yksittäisenä hoitona, mutta useimmiten fysioterapeutimme käyttävät akupunktiota yhdistettynä muuhun fysioterapiaan.

Fysioterapeuttien pääasiallinen akupunktion käyttökohde on kipu ja särky sekä lihasten rentoutus. Hyviä hoitokohteita ovat mm. niska-hartiavaivat, selkäkipu, päänsärky ja migreeni. Akupunktiossa aktivoidaan kehon oma paranemisprosessi ja tavoitteena on palata kivuttomana ja rentoutuneena normaaliin elämään. Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen. Akupunktiopisteet sijoittuvat niin kutsutuille meridiaaneille eli hermopäätteiden muodostamille radoille. 

Useimmat edellä mainitut meridiaanit kulkevat päästä jalkoihin, ja siksi esimerkiksi migreenissä voidaan neulottaa myös jalkaterässä olevia pisteitä. Neulottamisessa voidaan käyttää myös triggerpisteitä eli kipualueen kipupisteitä. Perinteisten akupunktioneulojen vaikutusta voidaan tehostaa johtamalla neuloihin sähköä.

Fysios tarjoaa akupunktiota Jyväskylässä. Tutustu Jyväskylän toimipisteisiin Fysioterapia Jyväskylä sivulla.

Lue lisää akupunktiosta