Akupunktio Tampere

Tarjoamme akupunktiota Tampereella useassa toimipisteessä.

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Akupunktiota Tampereella

Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Fysioterapiassa akupunktiota käytetään pääasiassa kivun lievittämiseen. Yleisimpiä hoidon kohteita ovat migreeni ja muut päänsäryt, niskan- ja hartiaseudun kiputilat, selkäkivut, iskias, kuukautiskivut sekä erilaiset jännetulehdukset, kuten tenniskyynärpää.

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme Tampereella palvelevat sinua kokonaisvaltaisesti. Akupunktiota käytetään useimmiten yhdistettynä muuhun fysioterapiaan, mutta sitä tehdään myös yksittäisenä hoitona. Fysios tarjoaa akupunktiota Tampereella useassa toimipisteessä. Tutustu Fysioksen Tampereen toimipisteisiin täällä.

Akupuntio osa fysioterapiaa

Akupunktiota voidaan käyttää yhdessä muiden fysioterapia hoitomuotojen kanssa tai sellaisenaan, mutta useimmiten fysioterapeuttimme käyttävät akupunktiota yhdistettynä muuhun fysioterapiaan.

Akupunktiossa aktivoidaan kehon oma paranemisprosessi ja tavoitteena on palata kivuttomana ja rentoutuneena normaaliin elämään. Akupunktiossa käytetään ohuita steriilejä kertakäyttöneuloja. Neulojen asettelussa käytetään erityisiä akupunktiopisteitä, jotka valitaan hoidettavan alueen mukaan. Akupunktiopisteet sijoittuvat niin kutsutuille meridiaaneille eli hermopäätteiden muodostamille radoille. 

Useimmat edellä mainitut meridiaanit kulkevat päästä jalkoihin, ja siksi esimerkiksi migreenissä voidaan neulottaa myös jalkaterässä olevia pisteitä. Neulottamisessa voidaan käyttää myös triggerpisteitä eli kipualueen kipupisteitä. Perinteisten akupunktioneulojen vaikutusta voidaan tehostaa johtamalla neuloihin sähköä. Akupunktio on oikein käytettynä vaaraton hoitomuoto, joka on yleistynyt fysioterapiassa merkittävänä kivunhoito välineenä.

Akupunktio on oikein käytettynä vaaraton hoitomuoto, joka on yleistynyt fysioterapiassa merkittävänä kivunhoito välineenä.


Lue lisää akupunktiosta

Fysioterapia Tampere

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Tutustu palveluihimme