Akupunktio Turku

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

Akupunktiota Turussa

Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä aktivoi keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Akupunktiolla voidaan tehostaa kehosi paranemisprosessia ja lieventää mm. päänsärkyä tai migreeniä, lihasten jäykkyyttä tai erilaisia hermosärkyjä. Kivunpoistoon keskitettyä akupunktiota voidaan käyttää esimerkiksi edistämään aktiiviseen fysioterapiaan palaamista.

Koulutetut fysioterapeuttimme Turussa hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Akupunktiota käytetään useimmiten yhdistettynä muuhun fysioterapiaan, mutta sitä tehdään myös yksittäisenä hoitona. Tarjoamme akupunktiota Turun toimipisteissämme.

Voit varata aikasi netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 237 700.

Akupunktio osa fysioterapiaa

Akupunktiota annetaan myös yksittäisenä hoitona, mutta useimmiten fysioterapeuttimme käyttävät akupunktiota yhdistettynä muuhun fysioterapiaan.

Akupunktiossa aktivoidaan kehon oma paranemisprosessi ja tavoitteena on palata kivuttomana ja rentoutuneena normaaliin elämään. Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen. Akupunktiopisteet sijoittuvat niin kutsutuille meridiaaneille eli hermopäätteiden muodostamille radoille.

Useimmat edellä mainitut meridiaanit kulkevat päästä jalkoihin, ja siksi esimerkiksi migreenissä voidaan neulottaa myös jalkaterässä olevia pisteitä. Neulottamisessa voidaan käyttää myös triggerpisteitä eli kipualueen kipupisteitä. Perinteisten akupunktioneulojen vaikutusta voidaan tehostaa johtamalla neuloihin sähköä.

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.