Apu alaraajaongelmiin

Askelklinikka

Otamme päivittäin noin 15 000 askelta ja koko elämämme aikana jopa satoja miljoonia askeleita. Yli 70 %:lla ihmisistä on erityyppisiä jalan virheasentoja, jotka saattavat aiheuttaa vaivoja jaloissa, polvissa, lantiossa, selässä ja hartioissa. Jalan virheellinen toiminta ilmenee monin tavoin koko kehossa. 

Askelklinikalle voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Askelklinikalta apua alaraajan ongelmiin

Fysioterapeuttimme valmistavat jalallesi tarvittaessa myös yksilölliset tukipohjalliset. Fysioterapialla hoidamme kipua, vaikutamme toimintakykyyn sekä helpotamme koettua kärsimyksen tunnetta. Fysioterapian menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut.

Askeltutkimus
Alaraaja-alanyysi
Podiatria Tukipohjalliset

Askelklinkan alkuhaastattelu

Askeltutkimus aloitetaan haastattelulla, jossa selvitetään toimintakyvyn rajoituksiin liittyviä oireita sekä yleisellä tasolla mm. liikuntatottumuksia.

Askeltutkimus

Terapeuttimme tekee perusteellisen askeltutkimuksen, jossa selvitetään ongelman syyn.

Hoito ja tulosten seuranta

Haastattelun ja tutkimuksen pohjalta terapeutti laatii jatkohoito-ohjeet sekä valmistamme tarpeen mukaan yksilölliset tukipohjalliset.

+40-vuotias suunnitteletko maratonia?

Lue tämä, ennen kuin kiinnität numerolapun rintaan.

Julkaistu 8.8.2016


Lue tämä

Aloita valitsemalla sijaintisi. Valitse sen jälkeen sinulle sopivin asiantuntija ja varaa aika. Voit myös soittaa meille 010 237 700, jos et jostain syystä löydä sopivaa aikaa.

8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Askelklinikat

ESPOO ViherlaaksoLeppävaaraTapiolaMatinkylä - HELSINKI YrjönkatuRuneberginkatuTöölöPikku Huopalahti - ILMAJOKI Ilmajoki - IMATRA Imatra - JOENSUU Torikatu - KAUNIAINEN Kauniainen - KOTKA Kotka - LAHTI Lahti - LAPPEENRANTA LauritsalaSammonlahtiKeskusta - OULU Kastelli - SEINÄJOKI Seinäjoki - TAMMISAARI Tammisaari - TAMPERE Kauppa-aukio - TURKU Turku - VAASA Raastuvankatu

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun