Raskaushieronta

Babycare Tens Jyväskylässä

Vuokraamme Fysios Jyväskylässä Babycare TENS-laitetta synnytykseen.

Mikä on Babycare TENS -laite?

Babycare TENS on suunniteltu erityisesti synnytyskipujen hallintaa varten. TENS on tehokas ja turvallinen lääkkeetön kivunlievitysmenetelmä. Se ei estä sinua käyttämästä samanaikaisesti muita kivunlievitysmenetelmiä.

TENS on pieni paristokäyttöinen laite, joka lähettää kehoosi sähköimpulsseja selkään laitettujen elektrodilappujen kautta. TENS on lyhenne sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. Kyse on siis ihon kautta tapahtuvasta sähköisestä hermostimulaatiosta. Sen tavoitteena on saada aikaan kivun lieventymistä ja turtumista.

TENS-virran voi tuntea iholla pienenä kihelmöintinä tai värinänä. Laite stimuloi hermosäikeitä, joten kiputuntemuksen välittyminen elimistössä heikkenee. TENSin on myös todettu lisäävän endorfiinin eritystä elimistössä – mikä osaltaan lisää kipua vähentävää vaikutusta. TENS on tutkitusti turvallinen käyttää synnytyksen aikana.

Babycare TENS -laitteet ovat Euroopan lääkintälaitemääräysten mukaisia. Kokemus on osoittanut, että TENS-laite on kaikkein tehokkain synnytyksen ensimmäisessä vaiheessa. Se auttaa synnyttäjää hallitsemaan omaa kehoaan ja pysymään virkeänä. TENS-laitteen käyttö vähentää lääkeaineiden tarvetta, ja mikä tärkeintä – käytöstä ei ole todettu aiheutuvan minkäänlaisia sivuvaikutuksia äidille tai vauvalle. Babycare TENS -laitetta voi käyttää myös jälkisupistuksiin.

Mitä pitää ottaa huomioon Babycare TENS -laitetta käytettäessä?

TENS-laitetta ei saa käyttää ennen 37. raskausviikkoa, ellet ole lääkärin valvonnassa. Jos sinulla on sydämentahdistin, muu sydänsairaus, sairastat epilepsiaa tai jos olet epävarma laitteen sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä lääkäriisi.

Vuokraamme Fysios Jyväskylä Keskustassa ja Fysios Jyväskylä Kortepohjassa Babycare TENS-laitetta synnytykseen. TENS-laite kannattaa noutaa yleensä 3 viikkoa ennen laskettua aikaa. Kysy lisää fysioterapeuteiltamme p. 010 237 7032.