Kipeytyykö selkäsi etätöissä?

Työpöydän äärellä saattaa huomaamatta olla useitakin tunteja paikallaan ja selkä jäykistyä sekä kipeytyä. Liikkumisesta on vahvaa näyttöä selän kunnossa pitämiseen. Erilaiset lihaskuntoa vahvistavat ja liikkuvuutta lisäävät harjoitteet auttavat pitämään selän kunnossa.

Pidimme yhteistyössä Easyfit -liikuntakeskusketjun kanssa Selkä kuntoon -webinaarin, jossa personal trainer Jerry Hietaniemi haastatteli fysioterapeuttiamme Tiina Granrothia. Webinaarissa tuli esille monta hyvää keinoa selän kunnossa pitämiseen. Tiina vastaa webinaarin aikana myös asiakkaiden kysymyksiin selästä. Varaa aikaa webinaarin katsomiseen noin 50 minuuttia.

Jos koet, että selkäsi kaipaa vahvistavaa ja toimintakykyä parantavaa harjoittelua, niin tule silloin mukaan Selkä kuntoon -ohjelmaamme. Saat joka päivä kuntouttavan ja selkää vahvistavan harjoitteen. Harjoitteista muodostuu kolme erilaista kuntouttavaa ohjelmaa, jotka vahvistavat selkää ja lisäävät liikkuvuutta. Fysioksen fysioterapeutit ovat myös tukenasi ja auttavat Sinua verkon välityksellä kurssin aikana.

Lue lisää ja tule mukaan >>

Nyt selät kuntoon!