Elintapavalmennus Jyväskylä

Elintapavalmennus Fysios Jyväskylä Äijälässä.

Fysios Elintapavalmennus

Liikkeen, ja erityisesti tarkoituksenmukaisen liikkeen, merkitys yksilön arjessa on tärkeä. Keho tottuu ja tietyllä tavalla sopeutuukin aktiivisuuden vähenemiseen, mitä kiireinen työelämä, kuormittava arki tai kivut saattavat aiheuttaa. Kun keho ei saa tarvitsemaansa liikettä, sen liikuttamisen tarvittava taito vähitellen heikkenee. Tasapainon löytäminen liikkeen, kuormituksen ja levon välillä on meille kaikille tärkeää.

Meistä moni tietää, että oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja edistämiseksi keho tarvitsee kuntoa edistävää liikuntaa. Joskus voimavarat tai oma elämäntilanne ympäristöineen ei ole sille kuitenkaan otollinen. Monille kunnon kohotuksen ensimmäinen porras löytyy lähempää kuin vaativilta lenkkipoluilta, se löytyy työn tauottamisesta ja mikroliikkeestä työpäivän sisällä. Kehoa voi valmistaa jaksamaan työssä ja arjessa pienimmillä mahdollisilla teoilla, koska silloin liike on rakentava, ei lisäkuormitusta aiheuttava. Keholle on luotava tilaa hengittää, ja kaikkineen tarvittaville muutoksille annettava aikaa.

Fibion aktiivisuusmittaus 

Meillä Fysios Jyväskylä Äijälässä aktiivisuusmittaus suoritetaan Fibionin mittarilla, joka soveltuu erinomaisesti kartoittamaan fyysisen aktiivisuuden lähtötilannetta, esimerkiksi yksilöllä, jonka tavoitteena on painonhallinta tai taustalla on uupumiskokemuksia. Oma lähtötilanne ja arki ovat aina parhaat avut yksilöllisessä ja voimavaralähtöisessä ohjauksessa. Tavoitteet omalle terveyspolulle ovat tärkeitä, ja ennen kaikkea konkreettiset toimintatavoitteet, joiden toteutumista pystyy itse seuraamaan päivittäin. Omaa ympäristöä kannattaa hyödyntää, ja lähteä rakentamaan myös siitä terveyttä tukeva. Fibion on hyvä työkalu oivalluttaa pienten tekojen merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Haluamme auttaa sinua terveyden edistämisessä ja painonhallinnassa arkiaktiivisuuden avulla. Tule mukaan elintapavalmennukseen, joka sisältää viikon mittaisen arkiaktiivisuuden seurantamittauksen sekä kolme käyntiä fysioterapeutilla, joka tulkitsee tulokset kanssasi ja laatii juuri sinulle sopivan ohjelman terveytesi parantamiseksi. Saamasi tieto auttaa Sinua tekemään pieniä muutoksia arjessasi ja muodostamaan tapoja, joilla terveytesi paranee. 

Elintapavalmennus Fysios Jyväskylä Äijälä

Elintapavalmennus Fysios Jyväskylä Äijälän toimipisteessä, hinta 199 €.

Hintaan kuuluu:

  • kolme käyntiä fysioterapeutilla
  • viikon mittainen tarkasti elintapoja ja arkiaktiivisuutta mittaava Fibion mittaus


Mittauksen pohjalta pystymme antamaan yksilölliset ohjeet arkivalintojen tekemiseksi niin, että riski sairastua elintapasairauksiin pienenevät. Asiakas myös näkee kuinka esimerkiksi istuma-ajan vähentäminen päivittäin tai harjoittelun lisääminen muuttavat terveyspisteitä. Arkiaktiivisuuden optimoinnilla ja työn tauottamisella on suuri merkitys työn tuottavuuteen, terveyteen ja painonhallintaan.

Fibionin mittaus sopii myös lapsille sekä esimerkiksi nuorille ja mittauksia voidaan tehdä myös ryhmille. Fibion on myös tieteellisesti tutkittu ja sitä on käytetty useissa kansallisissa ja kansainvälisissä tutkimuksissa. 

Jos sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä voit olla yhteydessä Liis Kukkonen [email protected] tai Kaisa Wallinheimo [email protected].

Tutustu toimipisteeseen ja Jyväskylän muihin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Asiakkaan kokemus Fysios Elintapavalmennuksesta

”Olen kyllä yllättynyt, kuinka paljon työpäivän aikana tulee istumista ja paikallaan oloa. Ja, miten vähän aktiivisuutta arkeen sisältyykään. Sitä näköjään sokaistuu omalle toiminnalleen. On myös jotenkin lohdullista huomata, miten pienillä säännöllisillä teoilla omaan hyvinvointiin pystyy vaikuttamaan.”

- Nainen 50 v.

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän

Jätä meille soittopyyntö

Jos haluat kysyä jotain palveluun liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja soitamme sinulle.