Fysios on Esperin fysioterapiakumppani

Fysios on Esperi Hoivakotien fysioterapiapalveluja tuottava kumppani. Yhteistyömme sisältää kuntoutusta ja hoitohenkilöstön koulutusta sekä ohjausta. Tuotamme myös Esperi Hoivakodin asukkaille ohjattuja kuntouttavia liikuntaryhmiä (mm. tuoli-, muisti-, tasapainojumppa). 

Omatoimisuus ja liikkumiskyky ovat merkityksellisiä meille kaikille, niiden ylläpitämiseen ja edistämiseen on tärkeää panostaa. Ikääntyvä on oman elämänsä asiantuntija ja me Fysioksella taas olemme ikääntymisen asiantuntijoita


Fysios tarjoaa Esperi Hoivakodin asukkaille maksuttoman toimintakykykartoituksen

Maksuton toimintakykykartoitus sisältää:

  • fyysisen toimintakyvyn arvioinnin
  • kuntoutuksen sekä aktivoinnin tarpeen

Toimintakykykartoitus toteutetaan Esperi Hoivakodissa ja sen pohjalta asukkaalle laaditaan yksilöllinen kuntoutusarvio ja -suunnitelma, jossa otamme huomioon asukkaan terveydentilan sekä elämäntilanteen.

Tarjoamme myös kuntoutuspalvelut Esperin Hoivakoteihin edulliseen sopimushintaan 

Kuntoutus toteutetaan ikääntyneen ja läheisten tarpeita ja toiveita kuunnellen. Kuntoutus sisältää yksilöllisesti suunniteltuja harjoituksia sekä nivelkäsittelyjä, kivun hoitoa ja hierontaa. Muistisairaan kuntoutuksen ytimessä on asukkaan omakuvan tukeminen, läsnäolo, arvostava kuuntelu, yhdessä tekeminen ja kannustaminen. Kuntoutus voidaan toteuttaa hoivakodin kuntosalilla, asukkaan huoneessa tai lähiympäristössä liikkuen.

Kuntoutuksen tavoitteena:

  • Sujuvampi ja mielekkäämpi arki
  • Tasapainon ja liikkumisen parantuminen
  • Muistin tukeminen
  • Kivun lievitys
  • Sosiaalinen osallistuminen ja kokonaisvaltaisempi hyvinvointi

Meidän vahva osaaminen, pitkä työkokemus, jatkuva kouluttautuminen ja monipuolinen erikoistuminen takaavat turvallisen ja asiantuntevan palvelun.

Varaa aika läheisellesi maksuttomaan toimintakykykartoitukseen

Jätä yhteystietosi niin me hoidamme loput.

(esim. äiti tai ystävä)