Fysios Imatra ryhmäaikataulut

Fysios Imatra ryhmäaikataulut syksy 2021

Fysios Imatra ryhmäaikataulu syksy 2021

Ryhmät vk 35 alkaen.

Varaa paikkasi ajoissa soittamalla 010 237 7045.

Fysios Imatra

Tutustu Fysios Imatran ryhmätunteihin

Kaikki ryhmämme ovat pienryhmiä max 10 henkilöä. Ryhmiin sitoudutaan koko syyskaudeksi.

Pidätämme oikeuden ryhmämuutoksiin.

KUNNON IKÄ-TASAPAINORYHMÄ 1 & 2

Kunnon Ikä ryhmä 2

Liikunnallinen tasapaino-, väline- ja kuntosaliharjoittelu sinulle, jolla on sairauden tai heikentyneen kunnon aiheuttamia tasapaino-ongelmia. Tämä ryhmä sopii sinulle, joka käytät jotain liikkumisen apuvälinettä.

Maanantaisin klo 11.00-12.00
Hinta 10 krt yht. 130,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Aino Rahkonen

Kunnon Ikä ryhmä 1

Liikunnallinen tasapaino-, väline- ja kuntosaliharjoittelu sinulle, jolla on sairauden tai heikentyneen kunnon aiheuttamia tasapaino-ongelmia.

Keskiviikkoisin klo 11.00-12.00
Hinta 10 krt yht. 130,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Aino Rahkonen

FYSIOJOOGA

FysioJoogassa aktivoidaan ja rentoutetaan lempeästi kehoa sekä rauhoitetaan mieltä tietoisesti hengittäen ja kehon tuntemuksia kuunnellen.

Keskiviikkoisin klo 15.45-16.45 ja 17.00-18.00
Hinta 10 krt yht. 140,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti ja RYT200 Yinjoogaopettaja Kirsi Kyyrä

PILATES

Perus- ja jatkotason pilateskurssi, alkeiskurssin käyneille. Syvennyt pilateksen saloihin, jotka edistävät kehosi hyvinvointia ja suorituskykyä. Opit hallitsemaan kehon tukilihaksia ja lisäät liikkuvuutta tehokkaasti.

Torstaisin klo 17.45-18.45
Hinta 5 krt yht. 65,00 € 10 krt yht. 130,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Aino Rahkonen

MUUT RYHMÄPALVELUT

- Tarjoamme myös tilauksesta yksilöllisesti räätälöidyt tyhy-ryhmät työyhteisöille Lauritsalan ja Sammonlahden toimipisteillä liikuntasalillamme tai kuntosalilla

- Kokeile myös henkilökohtaista, ohjattua harjoittelua kuntosalillamme

- Voit varata ohjaus- tai ryhmäharjoitteluajan ajanvarausnumeroistamme

- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät.

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTEomaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös.

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Fysios Lappeenranta on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT fysioterapia ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia. Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.

Fysioterapia Lappeenranta Fysios Lappeenranta Manukatti Fysios Lappeenranta Lauritsala Fysios Lappeenranta Sammonlahti Fysios Joutseno Fysios Imatra

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista? Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.