Fysios Manukatin liikuntaryhmät

Liikkumiseen ja kuntoutukseen

Fysios Etelä-Karjalan liikuntaryhmistä löytyy pienryhmä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkumiseen, fysioterapeuttiseen harjoitteluun ja kuntoutumiseen. Fysios Manukatissa on tarjolla LattiaPilates, LaitePilates, ManuFit -kiertoharjoittelu ja KipuPilates. Toteutamme myös räätälöityjä ryhmiä tilauksesta. Kuntosaleillamme voi kokeilla myös henkilökohtaista, ohjattua harjoittelua. Varaa paikka p. 010 237 7064

Tutustu tunteihin

Mummy&Baby fit jatkuu myöhemmin keväällä 

Mummy&Baby fittiin voi tulla nauttimaan liikunnasta yhdessä vauvan kanssa. Tunti soveltuu ensimmäiseksi liikuntamuodoksi synnytyksen ja lääkärin tekemän jälkitarkastuksen jälkeen (tunnille voi osallistua myös raskausaikana). Tunti on hypytön ja sopii erinomaisesti suorien vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen. Tunnilla kiinnitetään erityisesti huomiota hyvään ryhtiin ja keskivartalon syviin tukilihaksiin sekä lantionpohjan lihaksiin ja vältetään vatsan painetta nostavia liikkeitä. Vauvat voivat olla osan tunnista kantoliinassa, repussa tai saavat leikkiä alustoilla äitien vieressä. Tunti tapahtuu lasten ehdoilla jokaisen yksilöllinen kehitysvaihe huomioiden.  

Tunti koostuu 15min lämmittelyosiosta, 15min lihaskuntoa vahvistavista harjoitteista vauvan painoa hyödyntäen sekä 15min matto-osuudesta, joka sisältää lempeitä keskivartaloharjoitteita ja venyttelyjä.

Ryhmä aloittaa 5 kerralla ja jatkaa toisella 5 kerralla osallistujien mukaan. Hinta: 85€ + 85€

 

Pilates

Maanantaisin klo 17.45 – 18.45, torstaisin klo 11.15 – 12.15 ja 17.45 – 18.45 ja perjantaisin 7.30 – 8.30 . Aloitus vko 3

Pilates parantaa lihastasapainoa ja hengitystekniikkaa. Harjoitteet auttavat pidentämään lyhyitä, kireitä ja jännittyneitä lihaksia, jotka rajoittavat kehon liikkuvuutta. Liikkeet myös vahvistavat vartalon syviä lihaksia, jotka luovat pohjan ryhdille ja tuen koko kehon liikkeille. Manukatin pilates-harjoitteet sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille. Ne sopivat myös erinomaisesti synnytyksestä palautuville ja pilateksen oppeja voit myös hyödyntää kaikissa urheilulajeissa ja äänenmuodostuksessa. 

 

KipuPilates 

Torstaisin klo 16:30-17:30  Aloitus vko 2

KipuPilatesryhmässä voit tutustua kiireettömästi oman kehosi toimintaan. Opit lempeät, mutta tehokkaat syvien lihasten harjoitteet sekä opit kuuntelemaan kehoasi ja valitsemaan sopivia harjoitteita itsellesi. Ryhmien sisältö perustuu tutkittuun tietoon kehon oikeasta kuormittamisesta sekä käsitykseen kivun synnystä ja kipujen kroonistumisesta. Kipu vaikutta käyttäytymiseemme ja kipuihin liittyy usein turhia pelkoja.  

 

LaitePilates 

Maanantaisin klo 16:30–17:30,

Tiistaisin 7:30–8:30 ja 16:15-17:15

Keskiviikkoisin 18:15–19:15 

Aloitus vko 3

Laitepilates harjoittaa kehoa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Erityisesti se kehittää syvien lihaksien käyttöä sekä kehonhallintaa. Laitepilates sopii kaikille, eikä aiempaa pilateskokemusta tarvita. Laitteen avulla ja ohjaajan avustuksella opit tehostamaan ja tarkentamaan pilatesliikkeitäsi. Laiteharjoittelu tehostaa myös selkärangan liikkuvuusharjoittelua. Laitteessa on säädettävät jousivastukset, jotka säädetään harjoittelijan tason mukaan. Lattiapilateksen ystävälle laitepilates tuo monipuolisuutta, uusia ulottuvuuksia ja vaihtelevuutta harjoitteluun.

 

Fysios/ManuFit

Tiistaisin klo 17:30-18:15 

Aloitus vko 2

Fysios/ManuFit on tehokasta toiminnallista ja monipuolista harjoittelua. Se kehittää liikkujan kokonaisvaltaista suorituskykyä ja sopii kaikille kunnosta riippumatta. Liikkeet suunnitellaan ryhmäläisen omaan tasoon sopiviksi. Tunnilla tehdään liikkeitä laitteita, välineitä ja omaa kehoa hyödyntäen. 


Kunnon Ikä (UUSI RYHMÄ!) 

Torstaisin klo 12:30-13:30 Aloitus 17.1.2020 Hinta 10 krt yht. 120,00 €

Tunnilla keskitytään kehon lihasvoiman parantamiseen sekä tasapainon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Voimaa ja kehonhallintaa kunnon-ikä ryhmässä harjoitellaan pilke silmäkulmassa, rennossa tunnelmassa. Tunnilla voidaan tehdä harjoitteita esimerkiksi kiertoharjoitteluna tai kuntopiirinä liikkuen suorituspisteestä seuraavaan ohjaajan opastaessa liikkeitä. Voimaa vaativat liikkeet vuorottelevat kevyempien, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoittavien liikkeiden kanssa. Tunnin lopussa on 15min venyttelyosuus. Liikkeitä voidaan tarvittaessa toteuttaa istuen tai puolapuihin tukeutuen. Kunnon-ikä ryhmään osallistuminen ei edellytä lattialle pääsyä ja se on teholtaan kevyt.

Tule tunnille rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja luistamattomilla tossuilla tai sisäkengillä.AJANVARAUS RYHMIIN JA PERUSKURSSEILLE  p. 010 237 7064

Meillä kaikille perustunneille hinnasto on sama. 

Voit osallistua tunneille kertamaksulla tai ostamalla ryhmäkortin: 

Kertakäynti 20€

5x kortti 85€

10x kortti 153€,

15x kortti 215€

20x kortti 265€ 

sekä PilatesPeruskurssi 38€

AJANVARAUS RYHMIIN NETISSÄ TAI  p. 010 237 7064

Sähköinen ajanvaraus ryhmäliikuntaan

Kevät 2020 aikatauluKysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys.

Meillä sinua palvelee yli 30 fysioterapeuttia kuudessa eri toimipisteessä. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Kauppakadulla ja Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT fysioterapia ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia. Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.

Varaa aika