Liikkumiseen ja kuntoutukseen

Fysios Manukatin liikuntaryhmät

Fysios Etelä-Karjalan liikuntaryhmistä löytyy pienryhmä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkumiseen, fysioterapeuttiseen harjoitteluun ja kuntoutumiseen. Fysios Manukatissa on tarjolla LattiaPilates, LaitePilates, ManuFit -kiertoharjoittelu ja KipuPilates. Toteutamme myös räätälöityjä ryhmiä tilauksesta. Kuntosaleillamme voi kokeilla myös henkilökohtaista, ohjattua harjoittelua.

Varaa paikka p. 010 237 7064

Tutustu tunteihin

Ryhmät alkaen viikko 22.

Pilates

Maanantaisin klo 17.45 – 18.45, torstaisin klo 11.15 – 12.15 ja perjantaisin klo 7.30 – 8.30.

Pilates parantaa lihastasapainoa ja hengitystekniikkaa. Harjoitteet auttavat pidentämään lyhyitä, kireitä ja jännittyneitä lihaksia, jotka rajoittavat kehon liikkuvuutta. Liikkeet myös vahvistavat vartalon syviä lihaksia, jotka luovat pohjan ryhdille ja tuen koko kehon liikkeille. Manukatin pilates-harjoitteet sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille. Ne sopivat myös erinomaisesti synnytyksestä palautuville ja pilateksen oppeja voit myös hyödyntää kaikissa urheilulajeissa ja äänenmuodostuksessa.   

 

LaitePilates 

Maanantaisin klo 16:30–17:30,

Tiistaisin klo 7:30–8:30 ja klo 16:00-17:00

Laitepilates harjoittaa kehoa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Erityisesti se kehittää syvien lihaksien käyttöä sekä kehonhallintaa. Laitepilates sopii kaikille, eikä aiempaa pilateskokemusta tarvita. Laitteen avulla ja ohjaajan avustuksella opit tehostamaan ja tarkentamaan pilatesliikkeitäsi. Laiteharjoittelu tehostaa myös selkärangan liikkuvuusharjoittelua. Laitteessa on säädettävät jousivastukset, jotka säädetään harjoittelijan tason mukaan. Lattiapilateksen ystävälle laitepilates tuo monipuolisuutta, uusia ulottuvuuksia ja vaihtelevuutta harjoitteluun.

 

Fysios/ManuFit

Tiistaisin klo 17:15-18:00.

Fysios/ManuFit on tehokasta toiminnallista ja monipuolista harjoittelua. Se kehittää liikkujan kokonaisvaltaista suorituskykyä ja sopii kaikille kunnosta riippumatta. Liikkeet suunnitellaan ryhmäläisen omaan tasoon sopiviksi. Tunnilla tehdään liikkeitä laitteita, välineitä ja omaa kehoa hyödyntäen.

Spiraalistabilaatio 

Torstaisin klo 16.15-17.15

Perjantaisin klo 11.00-12.00 Uusi ryhmä 4.6. alkaen!


Manukatin ryhmien hinnat:

Meillä kaikille perustunneille hinnasto on sama. 

Voit osallistua tunneille kertamaksulla tai ostamalla ryhmäkortin: 

Kertakäynti 20€, 5x kortti 85€, 10x kortti 153€, 15x kortti 215€, 20x kortti 265€ sekä PilatesPeruskurssi 38€.

AJANVARAUS RYHMIIN NETISSÄ TAI  p. 010 237 7064

Sähköinen ajanvaraus ryhmäliikuntaan

Syksyn 2021 aikataulu

Fysios Lappeenranta Manukatti syksy 2021


Tutustu myös muihin Etelä-Karjalan alueen ryhmiin

Fysios Sammonlahti ryhmäliikunta Fysios Lauritsala ryhmäliikunta
Fysios Imatra ryhmäliikunta

Fysios Lappeenranta on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Meillä sinua palvelee yli 30 fysioterapeuttia viidessä eri toimipisteessä. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT fysioterapia ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia. Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.

Fysioterapia Lappeenranta Fysios Lappeenranta Manukatti Fysios Lappeenranta Lauritsala Fysios Lappeenranta Sammonlahti Fysios Joutseno Fysios Imatra

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.