Fysios Sammonlahti ryhmäaikataulut

Fysios Sammonlahti ryhmäaikataulut syksy 2021

Fysios Sammonlahti ryhmäaikataulut syksy 2021


Ryhmät vk 36 alkaen.

Varaa paikkasi ajoissa soittamalla 010 237 7044.

Fysios Lappeenranta Sammonlahti

Tutustu Fysios Sammonlahden ryhmätunteihin

Kaikki ryhmämme ovat pienryhmiä max 10 henkilöä. Ryhmiin sitoudutaan koko syyskaudeksi.

Pidätämme oikeuden ryhmämuutoksiin.

RYHTI JA KORSETTI AAMUJUMPPA

Liikettä ja venyvyyttä, tukea syviin lihaksiin ja kohennusta ryhtiin. Tunnilla tulee lämmin, mutta sykkeet pysyvät alhaalla ja tempo on maltillinen. Sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta kaikille, joille liikkeet matolla ja sieltä ylösnouseminen onnistuvat. Sopii myös jatkokuntoutukseksi vatsalihasten erkaumasta, syvien tukilihasten heikkoudesta ja selkävaivoista toipuville asiakkaille.

Tiistaisin klo 8.30–9.30
Hinta 5 kertaa yht. 65,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Annastiina Kakko-Simpura

KUNNON IKÄ

Ohjattu liikunnallinen tasapaino-, väline- ja kuntosaliharjoittelu.

Maanantaisin klo 17.00–18.00
Hinta 10 kertaa yht. 130,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Annastiina Kakko-Simpura

MS-KEHONHALLINTA

Ryhmä on suunnattu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville. Erilaisia sovellettuja kehonhallinnan harjoitteita liikunta- ja kuntosalilla.

Tiistaisin klo 14.30–15.45
Hinta 10 kertaa yht. 100,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Annastiina Kakko-Simpura

FYSIOJOOGA

FysioJoogassa aktivoidaan ja rentoutetaan lempeästi kehoa sekä rauhoitetaan mieltä tietoisesti hengittäen ja kehon tuntemuksia kuunnellen. FysioJooga sopii kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta joogasta vaadita.

Tiistaisin klo 17–18
Hinta 10 kertaa yht. 140,00 €
Ohjaajana RYT200 Yinjoogaopettaja Kirsi Kyyrä

NISKA-SELKÄ

Aktivoiva ohjattu kehonhallinta, väline- ja kuntosaliharjoittelu.

Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30
Hinta 10 kertaa yht. 125,00 €
Ohjaaja fysioterapeutti Teemu Törö

MUUT RYHMÄPALVELUT

- Tarjoamme myös tilauksesta yksilöllisesti räätälöidyt tyhy-ryhmät työyhteisöille Lauritsalan ja Sammonlahden toimipisteillä liikuntasalillamme tai kuntosalilla

- Kokeile myös henkilökohtaista, ohjattua harjoittelua kuntosalillamme

- Voit varata ohjaus- tai ryhmäharjoitteluajan ajanvarausnumeroistamme

- Meillä myös neurologiseen kuntoutukseen liittyvät vaikeavammaisten kuntoutuksen fysioterapiaryhmät ja monimuototerapiaryhmät.

Maksajatahona voivat olla Kelan lisäksi vakuutusyhtiöt ja EKSOTEomaishoidon palvelusetelit. Edellytyksenä ryhmiin pääsylle on mm. korotettu hoito- tai vammaistuki tuki tai Kelan kuntoutuspäätös.

Kuntosalimme on rauhallinen ja kodikas harjoittelupaikka. Kuntosaliharjoittelussa painotamme ohjausta ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Voit saada yksilöllisen harjoitusohjelman fysioterapeutiltamme ja jatkaa harjoittelua hoitosarjan jälkeen. Oikein kohdistettu yksilöllinen harjoittelu saa aikaan paranemisprosessin jatkumisen. Harjoittelu parantaa vartalon hallintaa, lihastasapainoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Harjoitus lisää myös lihasten kestävyyttä, voimaa sekä vahvistaa niveliä ja luustoa.

Fysios Lappeenranta on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT fysioterapia ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia. Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.

Fysioterapia Lappeenranta Fysios Lappeenranta Manukatti Fysios Lappeenranta Lauritsala Fysios Lappeenranta Sammonlahti Fysios Joutseno Fysios Imatra

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista? Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.