Fysioterapiaa Joensuussa

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!


Fysioterapiaa Joensuussa 

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä. Fysios Joensuun toimipisteistä

-Fysios Torikatu
-Fysios Kirkkokatu 

ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Joensuun alueella. Fysios Torikadulla ja Fysios Kirkkokadulla on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Joensuussa. Meiltä löytyy myös erityisosaamista Ortopedis Manuaalisesta terapiasta. Kaikissa Joensuun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.

Fysios Joensuu - uudenlaista fysioterapiaa

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Joensuun lisäksi toimimme yhteensä 31 paikkakunnalla 66 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 400 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2020 mennessä. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Joensuuhun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Joensuussa kätevästi netissä!
Fysios Torikatu

Torikatu 33 80100 Joensuu - p. 010 237 7028

Fysios Kirkkokatu

Kirkkokatu 20 80100 Joensuu - p. 010 237 7028