Fysioterapia Jyväskylä

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Jyväskylässä kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapia Jyväskylä

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Jyväskylässä kahdessa eri toimipisteessä sekä Petäjävedellä. Fysios Jyväskylän toimipisteistä

-Fysios Jyväskylä Kortepohja

-Fysios Jyväskylä Äijälä

-Fysios Petäjävesi

ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Jyväskylän ja Petäjäveden alueella. Fysioksella on pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Jyväskylässä. Kaikissa Jyväskylän toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.


Fysios Jyväskylä - uudenlaista fysioterapiaa

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Fysios Oulun lisäksi toimimme yhteensä 34 paikkakunnalla 74 eri toimipisteessä. Meitä on yli 400 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2020 mennessä. Meille jokainen on tärkein. 

Miksi kannattaa tulla Fysios Jyväskylään?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Jyväskylään kätevästi netissä!


Fysioterapiaa Jyväskylässä

Fysios Jyväskylä Kortepohja

 Taitoniekantie 9 H, 40740 Jyväskylä  p. 010 237 700

Fysios Jyväskylä Äijälä

Kammintie 4, 40520 Jyväskylä  p. 010 237 700

Fysios Petäjävesi

Siltatie 1, 41900 Petäjävesi p. 010 237 700