Fysios Etelä-Karjala

Fysioterapiaa Etelä-Karjalassa 

Fysioksessa sinua palvelee Lappeenrannassa ja Imatralla yli 30 fysioterapeuttia viidessä eri toimipisteessä. 

Meillä pääset hoitoon nopeasti.


Fysios on Etelä-Karjalan johtava OMT fysioterapian, urheilufysioterapian, neurologisen fysioterapian sekä ikäihmisten fysioterapian ja kuntoutuksen palveluja tuottava yritys. Tuotamme myös Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja erityisryhmiä. 

Meiltä saat myös hierontaa ja urheiluhieronta sekä erilaisia fysikaalisia hoitoja kuten kinesioteippaukset, lämpö-, kylmä- ja sähköhoidot sekä faskiakäsittelyt. Myös SW-paineaaltohoito, akupunktio ja lymfaterapia kuuluvat hoitoihimme.

Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla (Manukatti) sekä Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysioksella on toimipiste myös Imatralla. Kaikki toimipisteemme ovat esteettömiä ja meille on helppo tulla.

Fysiokseen voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.Fysios - uudenlaista fysioterapiaa Lappeenrannassa

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Lappeenrannan lisäksi toimimme yli 30 paikkakunnalla 71 eri toimipisteessä. Meitä on yli 500 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2020 mennessä. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Meille jokainen on tärkein.


Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Lappeenrantaan ja Fysios Imatraan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Lappeenrantaan kätevästi netissä!Fysios Etelä-Karjala Oy

Varaa aika

Fysios Lauritsala (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT) 

Karjalantie 25 53300 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Sammonlahti (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT)

Hietakallionkatu 4 A 53850 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Manukatti (ent. OMT -Fysioterapia Manukatti)

Snellmaninkatu 5 53100 Lappeenranta p. 010 237 7064

Fysios Joutseno 

Keskuskatu 7 54100 Joutseno p. 010 237 7044

Fysios Imatra

Lappeentie 14 55100 Imatra p. 010 237 7044