Fysioksen kattavat palvelut

Fysioterapia Lappeenranta

Tarjoamme fysioterapiaa Lappeenrannassa kolmessa eri toimipisteessä.

Fysioterapiaa Lappeenrannassa 

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Lappeenrannassa kolmessa eri toimipisteessä. Fysios Lauritsala, Fysios Sammonlahti ja Fysios Keskusta ovat kaikki profiloituneet ensisijaisesti vaativaan lääkinnälliseen fysioterapiaan sekä ikääntyneiden fysioterapiaan Lappeenrannan alueella ja lähiseudulla. Lisäksi tarjoamme tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Lappeenrannan työikäisille ihmisille. Kaikissa toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.

Tutustu palveluvalikoimaamme

Fysios Lauritsala (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT) 

Karjalantie 25 53300 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Sammonlahti (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT)

Sammonlahti Hietakallionkatu 4 A 53850 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Keskusta (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT)

Kauppakatu 58-60  53100 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Aloita valitsemalla sijaintisi. Valitse sen jälkeen sinulle sopivin asiantuntija ja varaa aika. Voit myös soittaa meille 010 237 700, jos et jostain syystä löydä sopivaa aikaa.

8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista.

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.

Mikä on Fysios?

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Toimimme 23 paikkakunnalla 51 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 350 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2020 mennessä. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä.

Miksi on Fysios?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntija kumppaniksi.