Fysioterapia Lappeenranta

Tarjoamme fysioterapiaa Lappeenrannassa neljässä eri toimipisteessä.

Aloita valitsemalla sijaintisi. Valitse sen jälkeen sinulle sopivin asiantuntija ja varaa aika. Voit myös soittaa meille 010 237 700, jos et jostain syystä löydä sopivaa aikaa.

8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista.

Fysioterapiaa Lappeenrannassa 

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Lappeenrannassa neljässä eri toimipisteessä.

Fysios Lauritsala,
Fysios Sammonlahti ja
Fysios Keskusta 

ovat kaikki profiloituneet ensisijaisesti vaativaan lääkinnälliseen fysioterapiaan sekä ikääntyneiden fysioterapiaan Lappeenrannan alueella ja lähiseudulla.

Fysios Manukatti 

on erikoistunut Ortopedis Manuaaliseen Terapiaan eli OMT-fysioterapiaan, joka tarjoaa tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaa. Lisäksi muut toimipisteemme tarjoavat tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaa Lappeenrannan työikäisille ihmisille. Kaikissa toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.


Fysios - uudenlaista fysioterapiaa Lappeenrannassa

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Lappeenrannan lisäksi toimimme yhteensä 31 paikkakunnalla 66 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 400 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2020 mennessä. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Meille jokainen on tärkein.


Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Lappeenrantaan?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Lappeenrantaan kätevästi netissä!Fysios Etelä-Karjala Oy

Fysios Lauritsala (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT) 

Karjalantie 25 53300 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Sammonlahti (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT)

Sammonlahti Hietakallionkatu 4 A 53850 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Keskusta (ent. Lappeenrannan Kuntoutus OMT)

Kauppakatu 58-60  53100 LAPPEENRANTA - p. 010 237 7044

Fysios Manukatti (ent. OMT -Fysioterapia Manukatti)

Snellmaninkatu 5 53100 Lappeenranta p. 010 237 7064