Fysioterapia Pori

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Porissa kahdessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Porissa

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Porissa kahdessa eri toimipisteessä. Fysios Porin toimipisteet 

-Fysios Pori

-Fysios Kuparitie

ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Porin alueella. Porin palveluita ovat fysioterapiaOMT-fysioterapia,  hieronta. neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta.  

Fysios - uudenlaista fysioterapiaa Porissa

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Porin lisäksi toimimme yhteensä 31 paikkakunnalla 66 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 400 fysioterapian ammattilaista. Tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa ihmistä vuoteen 2020 mennessä. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta meillä kaikilla olisi enemmän terveitä päiviä.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Poriin?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Poriin kätevästi netissä!
Fysios Pori

Valtakatu 7, 28100 Pori

Fysios Kuparitie

Kuparitie 8, 28330 Pori