Palvelut ikääntyneille 

Soita ja kysy lisää p. 010 237 700

Kotona asumisen tukena

Yhä useammat ovat huolissaan ikääntyneiden vanhempiensa tai isovanhempiensa pärjäämisestä kotona ja seuraavat läheistensä elämänpiirin kaventumista. Fysioterapia voi auttaa. Tavoitteena on edistää sujuvampaa ja omatoimisempaa elämää kotona. Hoitoon kannattaa hakeutua ennen kuin toimintakyky laskee ja lihasvoimat heikkenevät. Otamme huomioon elämäntilanteen, terveydentilan sekä toimintakyvyn. Voimme järjestää toiveen mukaan fysioterapiaa kotona tai toimipisteessä. 

Tuemme toimintakykyä - näin mahdollistetaan itsenäinen asuminen

Fysioterapialla edistetään ja tuetaan ikääntyneiden toimintakykyä, ylläpidetään muistia sekä varmistetaan hyvä ravitsemus. Vahvistamme ikääntyneen voimavaroja ja kannustamme häntä kuntoutumaan, jotta kotona asuminen helpottuisi. Meillä on runsaasti kokemusta ikääntyneiden sekä myös muistisairaiden kuntoutuksessa.

"On onni kun saa asua kotona." 

Maksuton kartoituskäynti kotiin

Ensimmäinen, maksuton kotikäynti on kartoituskäynti, jossa fysioterapeuttimme tekevät kunto- ja toimintakykytutkimuksen sekä selvittävät merkittävimmät toimintakyvyn rajoitteet. Kysy lisää oman paikkakuntasi Fysioksesta.

Lue lisää miten ikääntyneiden fysioterapia auttaa tästä.

Haastattelu

Kartoitus aloitetaan haastattelulla, jossa käydään läpi liikuntatottumuksia, ravintoa, unen laatua ja muistin toimintaa.

Kartoitus

Fysioterapeuttimme tekee kunto- ja toimintakykytutkimuksen, jossa selvitetään merkittävimmät toimintakyvyn rajoitteet.

Suunnitelma

Laadimme jatkosuunnitelman, jonka tavoitteena on toimintakyvyn palauttaminen, ylläpitäminen sekä ennen kaikkea omatoimisuuden vahvistaminen.

Ota yhteyttä ikääntyneiden fysioterapeuttiimme

Sähköposti: etunimi.sukunimi@fysios.fi

Katso Elsan tarina: "Elämänsä kunnossa"

Puolitoista vuotta sitten 87-vuotias Elsa liikkui niin huonosti, ettei hän voinut lähteä kotoaan ilman avustajaa. Vuoden mittainen fysioterapeutin kanssa tehty säännöllinen kuntoutus muutti kaiken. Nyt Elsa pyöräilee ja liikkuu ulkona päivittäin. Elsan omin sanoin, hän on elämänsä kunnossa.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain ajanvaraukseen tai maksuttomaan kartoitukseen liittyen, jätä numerosi tähän ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.