Palvelut ikääntyneille 

Meille voit varata ajan helposti sekä puhelimitse numerosta 010 237 700 tai netissä:

Kotona asumisen tukena

Yhä useammat ovat huolissaan ikääntyneiden vanhempiensa tai isovanhempiensa pärjäämisestä kotona ja seuraavat läheistensä elämänpiirin kaventumista. Fysioterapia voi auttaa. Tavoitteena on edistää sujuvampaa ja omatoimisempaa elämää kotona. Hoitoon kannattaa hakeutua ennen kuin toimintakyky laskee ja lihasvoimat heikkenevät. Otamme huomioon elämäntilanteen, terveydentilan sekä toimintakyvyn. Voimme järjestää toiveen mukaan fysioterapiaa kotona tai toimipisteessä.

Haastattelu

Kartoitus aloitetaan haastattelulla, jossa käydään läpi liikuntatottumuksia, ravintoa, unen laatua ja muistin toimintaa.

Kartoitus

Fysioterapeuttimme tekee kunto- ja toimintakykytutkimuksen, jossa selvitetään merkittävimmät toimintakyvyn rajoitteet.

Suunnitelma

Laadimme jatkosuunnitelman, jonka tavoitteena on toimintakyvyn palauttaminen, ylläpitäminen sekä ennen kaikkea omatoimisuuden vahvistaminen.

Tuemme toimintakykyä - näin mahdollistetaan itsenäinen asuminen

Fysioterapialla edistetään ja tuetaan ikääntyneiden toimintakykyä, ylläpidetään muistia sekä varmistetaan hyvä ravitsemus. Vahvistamme ikääntyneen voimavaroja ja kannustamme häntä kuntoutumaan, jotta kotona asuminen helpottuisi. Meillä on runsaasti kokemusta ikääntyneiden sekä myös muistisairaiden kuntoutuksessa.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain liittyen ikääntyneiden fysioterapiaan tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa meille: 010 237 700 (hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista)

Katso Elsan tarina: "Elämänsä kunnossa!"

Puolitoista vuotta sitten 87-vuotias Elsa liikkui niin huonosti, ettei hän voinut lähteä kotoaan ilman avustajaa. Vuoden mittainen fysioterapeutin kanssa tehty säännöllinen kuntoutus muutti kaiken. Nyt Elsa pyöräilee ja liikkuu ulkona päivittäin. Elsan omin sanoin, hän on elämänsä kunnossa!

Ota yhteyttä ikääntyneiden fysioterapeuttiin

Sähköposti: [email protected]

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun