Fysioterapiaa urheiluseuroille

Urheilufysioterapia on sekä urheilijoiden että liikunnallisesti aktiivisten ihmisten terveyden edistämistä. Terapian oleellinen osa on vammojen ennaltaehkäisy. Lihashuollon osuus eri urheilusuorituksissa on suuri. Apuna tässä käytetään erilaisia liikkuvuus- ja hallintaharjoitteita. Myös passiiviset lihas- ja nivelkäsittelyt sekä erilaiset fysikaaliset hoidot ovat osa lihashuoltoa.

Lihastasapainokartoitukset ja kuntoutus

Tilaa meiltä lihastasapainokartoitukset joko yksilöille tai koko joukkueelle. Varmista myös urheilijan aktiivinen ja ammattitaitoinen kuntoutus loukkaantumisen jälkeen.

Koulutukset valmentajille, huoltajille ja vanhemmille

Räätälöimme koulutusta tarpeidenne mukaan. Esimerkkiteemoina urheiluvammojen ennaltaehkäisy, akuuttien vammojen ensiapu sekä urheilu- ja kinesioteippaus urheilun tukena.

Valmennusapu

Tarjoamme valmennusapua oheisharjoitteluun toivotuilla osa-alueilla esim. liikkuvuus- hallinta- ja/tai voimaharjoitteluun.

Urheilijat ja liikunnallisesti aktiiviset hyötyvät terapiasta urheiluvaivojen hoidossa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Tyypillisiä vaivoja ovat juoksijan polvi, polven kierukkavamma tai muu polvikipu. Urheilijat ja paljon liikkuvat hyötyvät myös askelklinikan palveluista, sillä jalan virheasennot ilmenevät kehossa monella tavalla. Terapeuttimme hoitavat myös olkapään kipuja, jotka voivat johtua urheilusta. Urheiluteippausta käytetään apuna vammojen ennaltaehkäisyyn ja jälkihoitoon. 

Me soitamme sinulle

Jätä soittopyyntö, niin kerromme lisää urheiluseurayhteistyöstä. Soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa meille: 010 237 700 (hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista)

TPS juniorijalkapallo ry

Turun Fysios on tehnyt yhteistyötä TPS juniorijalkapallo ry:n kanssa jo vuosia. Päätavoitteena on jalkapallojunioreiden terveyttä edistävän tiedon ja taidon jakaminen, jotta juniorijalkapalloilijat voivat nauttia niin harjoittelusta kuin pelaamisestakin mahdollisimman turvallisesti.

Juniorijalkapalloilijoille tarjotaan vammoja ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa terapiaa. Pelaajat ovat käyneet urheilijan fysioterapeuttisissa lihastasapainokartoituksissa, joiden pohjalta heille on annettu henkilökohtaisia terapeuttisia harjoitteita terveyden edistämiseksi sekä jalkapalloilijan tuloskehityksen tukemiseksi.

Kartoitusten avulla fysioterapeutit pystyvät seuraamaan lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä sekä puuttumaan tarvittaessa asioihin jo aikaisessa vaiheessa mahdollisten urheiluvammojen ennaltaehkäisemiseksi. Yhteistyö sisältää lisäksi mahdollisen valmennusavun seuran tarpeiden mukaan.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Tutustu palveluihimme