Hieronta Espoo

Hieronta Espoo

Ammattitaitoiset hierojamme tarjoavat apua kehon kiputiloihin.

Hierontaa Espoossa

Hieronta on kaikenikäisille sopiva hoitomuoto, jolla hoidetaan kehon lihasjännityksiä sekä jumeja. Hieronnalla on vaikutusta sekä mieleen että kehoon ja se on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista. Ammattitaitoiset hierojamme Espoossa tarjoavat apua kehon kiputiloihin.

Hierojamme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti

Hieronta on pehmytkudoksien hoitomuoto, jolla hoidetaan lihasjännityksiä manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Hierontaotteita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys sekä taputus.

Kudosten manuaalisen käsittelyn avulla tehostetaan laskimoverenkiertoa ja näin saadaan veri kiertää paremmin laskimoissa. Tämä vähentää kudosten turvotusta ja tehostaa kudosten aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa.

Hieronnan hyödyt:

  • helpottaa erilaisia jännitystiloja
  • lievittää kipuja
  • vilkastuttaa verenkiertoa
  • tehostaa kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta
  • auttaa palautumaan nopeammin urheilusuoritusten jälkeen

Ammattitaitoiset hierojamme Espoossa tarjoavat apua kehon kiputiloihin useassa toimipisteessä. Meiltä saa myös klassisen hieronnan lisäksi urheiluhierontaa ja raskaushierontaa.

Urheiluhieronta Espoo

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Urheiluhieronnassa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhieronta kohdistetaan niin, että se edesauttaa urheilijaa optimaalisesti eri harjoittelu- ja kilpailujaksoissa.

Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija.

Raskaushieronta Espoo

Raskaushieronta on kehitetty raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Raskaushieronnassa otetaan aina huomioon missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia yksilöllisiä muutoksia raskaus on tuonut kehoon.

Myös vastasynnyttäneet äidit voivat tulla raskaushierontaan. Se on sopiva hoitomuoto myös vastasynnyttäneille helpottamaan vauva-arjessa tulevia kireyksiä sekä rentouttamaan tuoretta äitiä.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Lue lisää ja tutustu Espoon palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.