Hieronta Helsinki

Autamme kehon kipu- ja jännitystilojen hoidossa.

Hierontaa Helsingissä

Hieronta on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista ja sen avulla hoidetaan kehon kiputiloja sekä lihaksistossa olevia jännitystiloja. Rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina sekä niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Koulutetut hierojat ja fysioterapeutit Helsingissä auttavat kehon kipu- ja jännitystilojen hoidossa. Fysios Helsingin toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Helsinkiä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Hierontaa kehon jännitystiloihin

Hieronta on pehmytkudoksien hoitomuoto, joka soveltuu kaikenikäisille. Hieronnassa käytetään käsin tehtäviä eri tekniikoita, kuten painelua ja sivelyä.

Hieronnassa mekaaninen käsittely parantaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin veri virtaa laskimoissa paremmin ja lievittää kudosten turvotusta.

Hieronta mm.

  • helpottaa erilaisia jännitystiloja
  • vilkastuttaa verenkiertoa
  • parantaa kudosten aineenvaihduntaa
  • lievittää kipuja ja stressiä

On olemassa eri hieronnan muotoja, kuten perinteinen klassinen hieronta, urheiluhieronta, raskaushieronta ja vauvahieronta.

Klassinen hieronta Helsinki

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Urheiluhieronta Helsinki

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Karkeasti jaoteltuna klassinen- ja urheiluhieronta erotellaan tekniikan ja tarpeen mukaan.

Urheiluhieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhieronta kohdistetaan niin, että se edesauttaa urheilijaa optimaalisesti eri harjoittelu- ja kilpailujaksoissa.

Raskaushieronta Helsinki

Osassa Helsingin toimipisteistä tarjoamme raskaushierontaa, joka on yksi hieronnan muoto. Raskaushieronta on kehitetty erityisesti raskaana oleville sekä synnyttäneille äideille. Raskaushierontaan voi tulla turvallisesti koko raskauden ajan ja se sopii kaikille odottajille.

Raskaushieronnassa otetaan huomioon raskauden kehoon tuomat muutokset ja missä vaiheessa raskaus on. Raskaushieronta on sopiva hoitomuoto myös vastasynnyttäneille helpottamaan vauva-arjessa tulevia kireyksiä sekä rentouttamaan tuoretta äitiä.

Fysioksessa raskaushieronnan toteuttaa aina joko äitiysfysioterapeutti tai raskaushieronnan erikoistumiskoulutuksen saanut hieroja.

Vauvahieronta Helsinki

Tarjoamme myös vauvahierontaa Helsingissä osassa Fysios Helsingin toimipisteistä. Vauvahieronta eli vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas tapa helpottaa yleisimpiä vauva-ajan ongelmia. Vauvahieronta voi helpottaa mm. uniongelmia, koliikkia, refluksia, vatsavaivoja, pulauttelua ja kehon kireystiloja.

Tarkempaa tietoa terapeuteista ja heidän osaamisestaan löydät kunkin terapeutin omasta osaamisprofiilista. Ammattitaitoiset hierojamme Helsingissä auttavat kehon kipu- ja jännitystilojen hoidossa.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Lue lisää ja tutustu Helsingin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.