Hieronta Helsinki

Tarjoamme hierontaa Helsingissä useassa toimipisteessä. Koulutetut hierojat ja fysioterapeutit auttavat kehon kipu- ja jännitystilojen hoidossa.

Hierontaa Helsingissä

Hieronta on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista ja sen avulla hoidetaan kehon kiputiloja sekä lihaksistossa olevia jännitystiloja. Rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina sekä niska-, hartia- tai selkäkipuina. Hieronnassa käytetään käsin tehtäviä eri tekniikoita, kuten painelua ja sivelyä. Koulutetut hierojat ja fysioterapeutit Helsingissä auttavat kehon kipu- ja jännitystilojen hoidossa. Fysios Helsingin toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Helsinkiä.

Fysioterapia Helsinki

Hierontaa kehon jännitystiloihin

Hieronta on pehmytkudoksien hoitomuoto, joka soveltuu kaikenikäisille. Hieronnassa mekaaninen käsittely parantaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin veri virtaa laskimoissa paremmin ja lievittää kudosten turvotusta.

Hieronta mm.

  • - helpottaa erilaisia jännitystiloja
  • - vilkastuttaa verenkiertoa
  • - parantaa kudosten aineenvaihduntaa
  • - lievittää kipuja ja stressiä


On olemassa eri hieronnan muotoja, kuten perinteinen klassinen hieronta sekä raskaushieronta ja urheiluhieronta.

Lue lisää hieronnasta

Raskaushieronta Helsinki

Osassa Helsingin toimipisteistä tarjoamme raskaushierontaa, joka on yksi hieronnan muoto. Raskaushieronta on kehitetty erityisesti raskaana oleville sekä synnyttäneille äideille. Raskaushieronnassa otetaan huomioon raskauden kehoon tuomat muutokset ja missä vaiheessa raskaus on.

Tarkempaa tietoa terapeuteista ja heidän osaamisestaan löydät kunkin terapeutin omasta osaamisprofiilista.

Lue lisää raskaushieronnasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun