Hieronta Järvenpää

Kokeneet hierojamme ja fysioterapeuttimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Hierontaa Järvenpäässä

Hieronta on kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hierontaa käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen, ummetuksen hoitoon ja lihasten huoltamiseen.

Kokeneet hierojamme ja fysioterapeuttimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti Fysios Mehiläinen Järvenpäässä.

Hieronnasta apua lihasjännityksiin

Hieronnan avulla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja. Liika rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina tai niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Hieronta saa aikaan mm.

  • hyvän olon
  • vähentää stressiä
  • tehostaa aineenvaihduntaa
  • nopeuttaa harjoittelusta palautumista
  • lisää ihon joustavuutta

Hieronnassa käytetään manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla, kuten painelua tai sivelyä. Hieronnan muotoja ovat perinteinen klassinen hieronta, urheiluhieronta sekä raskaushieronta.

Urheiluhieronta Järvenpää

Urheiluhieronta on hieronnan erityisalue, jossa urheiluhieroja ottaa hoidossa huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhierontaan voi tulla vaikka ei olisi kilpa- tai aktiiviurheilija.

Mikä on klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan ero?

Karkeasti jaoteltuna klassinen hieronta ja urheiluhieronta erotellaan tekniikan ja tarpeen mukaan. Urheiluhieronnassa klassista hierontaa sovelletaan urheilijan tarpeisiin ja siinä käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita, kuten pyyhkeen avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita.

Voit tutustua terapeutteihin ja heidän osaamiseensa terapeutin osaamisprofiilissa.

Lue lisää ja tutustu Järvenpään palveluihin

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu palveluihimme Järvenpäässä