Hieronta Järvenpää

Hierontaa Järvenpäässä tarjoamme Fysios Järvenpää Fysioakatemian toimipisteessä. Kokeneet hierojamme ja fysioterapeuttimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Hierontaa Järvenpäässä

Hieronta on kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hierontaa käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen, ummetuksen hoitoon ja lihasten huoltamiseen. Kokeneet hierojamme ja fysioterapeuttimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti Fysios Järvenpää Fysioakatemian toimipisteessä.

Tutustu Fysios Järvenpäähän

Hieronnasta apua lihasjännityksiin

Hieronnan avulla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja. Liika rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina tai niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Hieronta saa aikaan mm.

  • - hyvän olon
  • - vähentää stressiä
  • - tehostaa aineenvaihduntaa
  • - nopeuttaa harjoittelusta palautumista
  • - lisää ihon joustavuutta


Hieronnassa käytetään manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla, kuten painelua tai sivelyä. Hieronnan muotoja ovat perinteinen klassinen hieronta, urheiluhieronta sekä raskaushieronta.

Lue lisää hieronnasta

Urheiluhieronta Järvenpää

Urheiluhieronta on hieronnan erityisalue, jossa urheiluhieroja ottaa hoidossa huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhieronnassa klassista hierontaa sovelletaan urheilijan tarpeisiin ja siinä käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita, kuten pyyhkeen avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita. Urheiluhierontaan voi tulla vaikka ei olisi kilpa- tai aktiiviurheilija.

Voit tutustua terapeutteihin ja heidän osaamiseensa terapeutin osaamisprofiilissa.

Lue lisää urheiluhieronnasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun