Hieronta Joensuu

Ajan hierontaan voit varata helposti netissä.

Hierontaa Joensuussa

Hieronta on pehmeiden kudosten hoitomuoto, joka sopii kaikenikäisille. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja helpottaa lihasjännityksiä. Hieronta on pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta, kuten painelua tai sivelyä.

Fysios tarjoaa hierontaa Joensuussa kahdessa eri toimipisteessä Fysios Joensuu Torikadulla ja Fysios Joensuu Kirkkokadulla. Koulutetut hierojamme ja fysioterapeuttimme Joensuussa hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Hieronnasta apua lihaksiston kiputiloihin

Hieronnan avulla hoidetaan erilaisia lihaksistossa olevia kiputiloja sekä jännitystiloja. Liika rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten erilaisina lihasjumeina, päänsärkynä tai niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Hieronnan hyödyt:

  • laukaisee erilaisia jännitystiloja
  • helpottaa kipuja
  • vilkastuttaa verenkiertoa
  • tehostaa kudosten aineenvaihduntaa
  • tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta

Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta: sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Mekaaninen käsittely tehostaa kudosten laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin. Samalla kudosten turvotus vähenee ja aineenvaihdunta sekä nestekierto tehostuu.

Urheiluhieronta Joensuu

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Urheiluhieronta tarkoittaa hieronnan erityisaluetta, jossa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Lue lisää ja tutustu Joensuun palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.