Rentouttava hieronta

Hieronta Joutseno

Hyvää oloa ja helpotusta kipuihin. Jouni Ropponen on fysioterapeutti ja koulutettu hieroja. Meiltä saat hierontaa myös muilta fysioterapeuteiltamme. 

Varaa aika

Hieronta lievittää kireyksiä

Kun etsit hyvää hierojaa Joutsenosta, tule Fysiokseen. Hieronta on yksi perinteisimmistä kehoon ja mieleen vaikuttavista hoitomuodoista, joka sopii kaikenikäisille. Se rentouttaa kehoa, nopeuttaa verenkiertoa, edistää palautumista esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen, lieventää lihaskireyttä sekä nopeuttaa vammojen paranemista.  

Hoitomuotona hierominen sopii erinomaisesti istumatyötä tekeville, jossa hartiat, niska ja selkä ovat usein voimakkaassa staattisessa rasituksessa. Liika rasitus voi heijastua myös muina oireina, esimerkiksi päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina.  

Hieronta edesauttaa lihasten palautumista ja rentoutumista. Se voi auttaa myös unettomuuteen sekä lieventää stressiä.  

Hieronta on kudosten mekaanista muokkausta ja se suoritetaan erilaisin ottein ja painalluksin. Sillä on monia positiivisia vaikutuksia kehoon ja se mm.

  • - helpottaa niska- ja hartiasärkyjä
  • - lieventää lihaskramppeja ja -kipuja
  • - nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • - vähentää turvotusta
  • - lieventää stressiä
  • - auttaa unettomuuteen ja rentouttaa
  • - nopeuttaa palautumista
Varaa aika

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Meillä sinua palvelee yli 30 fysioterapeuttia viidessä eri toimipisteessä. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT-fysioterapia- ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia.

Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.