Hieronta Jyväskylä

Tarjoamme hierontaa Jyväskylässä kaikissa Fysioksen Jyväskylän toimipisteissämme.

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Tutustu Fysios Jyväskylään

Hierontaa Jyväskylässä

Hieronta on yksi perinteisimmistä kehoon ja mieleen vaikuttavista hoitomuodoista, joka sopii kaikenikäisille. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Koulutetut fysioterapeuttimme Jyväskylässä hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Hieronnasta apua kehon kiputiloihin

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Sillä on useita vaikutuksia koko elimistön toimintaan. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Se rentouttaa kehoa, nopeuttaa verenkiertoa, edistää palautumista esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen, lieventää lihaskireyttä sekä nopeuttaa vammojen paranemista.

Hieronta on kudosten mekaanista muokkausta ja se suoritetaan erilaisin ottein ja painalluksin. Hieronnalla on useita erilaisia positiivisia vaikutuksia kehoon ja se mm.

- helpottaa niska- ja hartiasärkyjä
- vähentää lihaskramppeja ja -kipuja
- nopeuttaa aineenvaihduntaa
- vähentää turvotusta
- lieventää stressiä
- auttaa unettomuuteen ja rentouttaa
- nopeuttaa palautumista

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Hieronnalla ei pyritä hoitamaan mitään erityistä fyysistä vammaa tai toimintahäiriötä. Jos halutaan ratkaista kivun syy, tarvitaan kokonaisvaltaisempaa fysioterapiaa.

Fysios tarjoaa hierontaa Jyväskylässä neljässä eri toimipisteessä sekä Petäjävedellä. Tutustu Jyväskylän toimipisteisiin ja palveluihin Fysioterapia Jyväskylä sivulla.

Lue lisää hieronnasta