Hieronta Jyväskylä

Hieronta Jyväskylä

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Hierontaa Jyväskylässä

Hieronta on yksi perinteisimmistä kehoon ja mieleen vaikuttavista hoitomuodoista, joka sopii kaikenikäisille. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Koulutetut hierojamme ja fysioterapeuttimme Jyväskylässä hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Hieronta hieroja Jyväskylä

Klassinen hieronta Jyväskylä

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Sillä on useita vaikutuksia koko elimistön toimintaan. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Se rentouttaa kehoa, nopeuttaa verenkiertoa, edistää palautumista esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen, lieventää lihaskireyttä sekä nopeuttaa vammojen paranemista.

Hieronta on kudosten mekaanista muokkausta ja se suoritetaan erilaisin ottein ja painalluksin. Hieronnalla on useita erilaisia positiivisia vaikutuksia kehoon ja se mm.

  • helpottaa niska- ja hartiasärkyjä
  • vähentää lihaskramppeja ja -kipuja
  • nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • vähentää turvotusta
  • lieventää stressiä
  • auttaa unettomuuteen ja rentouttaa
  • nopeuttaa palautumista

Ammattitaitoiset hierojamme ja fysioterapeuttimme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Hieronnalla ei pyritä hoitamaan mitään erityistä fyysistä vammaa tai toimintahäiriötä. Jos halutaan ratkaista kivun syy, tarvitaan kokonaisvaltaisempaa fysioterapiaa.

Urheiluhieronta Jyväskylä

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija.

Mitä eroa on klassisella ja urheiluhieronnalla?

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta erotellaan tekniikan ja tarpeen mukaan. Urheiluhierojan koulutuksissa keskitytään myös urheilijan kilpa- ja harjoittelurytmiin, palautumiseen ja lihashuoltoon.

Raskaushieronta Jyväskylä

Raskaushieronta on hierontamuoto, joka on kehitetty raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Raskaushieronnasta käytetään myös termejä äitiyshieronta ja raskausajan hieronta.

Raskaushieronta sopii kaikille odottaville äideille ja sitä voidaan toteuttaa turvallisesti koko raskauden läpi. Se on sopiva hoitomuoto myös vastasynnyttäneille helpottamaan vauva-arjessa tulevia kireyksiä sekä rentouttamaan tuoretta äitiä.

Purentalihashieronta Jyväskylä

Purentalihaksistoon liittyvissä vaivoissa käytetään myös nimikettä TMD eli Tempomandibular Disorder. Apu voi löytyä purentalihasten hieronnasta.

Purentalihasten käsittelyn tavoitteena on lievittää pään alueen lihasjännityksiä. Käsittely sisältää kasvojen ja ohimojen alueen, leuan sisä- ja ulkopinnan, sekä kaulan ja niskan. Suun sisäpuolelta käsiteltäessä käytetään hanskoja. Käsittelyllä saadaan usein helpotusta myös äänen käyttöön ja hengittämiseen, joten keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti.

Fysios tarjoaa hierontaa Jyväskylässä useassa eri toimipisteessä sekä Petäjävedellä. Tutustu Jyväskylän toimipisteisiin ja palveluihin Fysioterapia Jyväskylä sivulla.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.