Hieronta Lahti

Fysios Lahti tarjoaa hierontaa kaikissa Lahden toimipisteissä. Ammattitaitoiset hierojamme auttavat sinua erilaisten kehon jännitys- ja kiputilojen kanssa.

Hierontaa Lahdessa

Hieronta on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista ja se sopii kaikenikäisille. Hieronnan avulla voidaan hoitaa lihasjännityksiä sekä erilaisia kehon kiputiloja. Tarjoamme ammattitaitoista hierontaa kaikissa Lahden toimipisteissä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Lahden keskustassa. Lahden toimipisteet ovat Fysios Lahti Vuorikatu ja Fysios Lahti Vapaudenkatu.

Fysioterapia Lahti - tutustu toimipisteisiin

Hierojamme auttavat kehon jännitys- ja kiputilojen kanssa

Hieronnassa kehon jännitys- ja kiputiloja hoidetaan manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Hierontatekniikoita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys sekä taputus. Mekaanisen käsittelyn avulla tehostetaan laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä. Tämä saa aikaan sen, että veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee. Lisäksi kudosten aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu.

Hieronnalla on useita positiivisia vaikutuksia, kuten:

  • - lievittää turvotusta
  • - vähentää stressiä
  • - nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • - helpottaa niska- ja hartiasärkyä
  • - vähentää lihaskramppeja ja -kipuja
  • - tehostaa palautumista


Tarjoamme Lahdessa mm. klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja raskaushierontaa. Klassisella hieronnalla tarkoitetaan perinteistä hierontaa. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Siinä otetaan huomioon urheilijan sen hetkinen kisa- ja/tai harjoituskauden vaatimukset ja sitä kautta kehon tarpeet. Urheiluhieronnassa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita, kuten pyyhkeen avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita. Raskaushieronta on hierontamuoto, joka on kehitetty varta vasten raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Siitä käytetään myös termejä äitiyshieronta ja raskausajan hieronta. Raskaushieronnassa huomioidaan niin odottava äiti kuin kohdussa oleva vauvakin ja vastasynnyttäneiden äitien tapauksessa kehon erityiset vaatimukset.

Ammattitaitoiset hierojamme Lahdessa tarjoavat apua kehon jännitys- ja kiputiloihin kahdessa eri toimipisteessä. 

Lue lisää hieronnasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun