Hieronta Lahti

Ammattitaitoiset hierojamme Lahdessa auttavat sinua erilaisten kehon jännitys- ja kiputilojen kanssa.

Hierontaa Lahdessa

Hieronta on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista ja se sopii kaikenikäisille. Hieronnan avulla voidaan hoitaa lihasjännityksiä sekä erilaisia kehon kiputiloja.

Tarjoamme ammattitaitoista hierontaa Lahdessa kaikissa Lahden toimipisteissä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Lahden keskustassa. Lahden toimipisteet ovat Fysios Lahti Vuorikatu ja Fysios Lahti Vapaudenkatu.

Hierojamme Lahdessa auttavat kehon jännitys- ja kiputilojen kanssa

Hieronnassa kehon jännitys- ja kiputiloja hoidetaan manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Hierontatekniikoita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys sekä taputus.

Mekaanisen käsittelyn avulla tehostetaan laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä. Tämä saa aikaan sen, että veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee. Lisäksi kudosten aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu.

Hieronnalla on useita positiivisia vaikutuksia, kuten:

  • lievittää turvotusta
  • vähentää stressiä
  • nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • helpottaa niska- ja hartiasärkyä
  • vähentää lihaskramppeja ja -kipuja
  • tehostaa palautumista

Ammattitaitoiset hierojamme Lahdessa tarjoavat apua kehon jännitys- ja kiputiloihin kahdessa eri toimipisteessä. Tarjoamme Lahdessa mm. klassista hierontaa, urheiluhierontaa, raskaushierontaa ja vauvahierontaa.

Hieronta Lahti Fysios Lahti

Urheiluhieronta Lahti

Klassisella hieronnalla tarkoitetaan perinteistä hierontaa. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Siinä otetaan huomioon urheilijan sen hetkinen kisa- ja/tai harjoituskauden vaatimukset ja sitä kautta kehon tarpeet. Urheiluhieronnassa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita, kuten pyyhkeen avulla tehtäviä hankauksia ja ravisteluita.

Raskaushieronta Lahti

Raskaushieronta on hierontamuoto, joka on kehitetty varta vasten raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Siitä käytetään myös termejä äitiyshieronta ja raskausajan hieronta.

Raskaushieronnassa huomioidaan niin odottava äiti kuin kohdussa oleva vauvakin ja vastasynnyttäneiden äitien tapauksessa kehon erityiset vaatimukset. Raskaushierontaa Lahdessa tarjoamme Fysios Lahti Vapaudenkadulla.

Vauvahieronta Lahti

Vauvahieronta eli vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas tapa helpottaa vauva-ajan ongelmia, kuten uniongelmia, koliikkia, refluksia, vatsavaivoja ja kehon kireystiloja. Hieronnassa yhdistyy vauvahieronnan miellyttävät otteet sekä vyöhyketerapiasta tuttujen heijastealueiden hoito. Vauvoilla näitä heijastealueita on erityisesti jalkapohjissa.

Vauvahieronta etenee vauvan ehdoilla. Vauvahierontaan voi tulla myös, vaikka vauvalla ei olisi mitään oireita, sillä hoito on vauvalle usein erittäin rentouttava. Vauvahierontaa Lahdessa tarjoamme Fysios Lahti Vapaudenkadulla.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.