Hieronta Lappeenranta

Koulutetut hierojamme sekä fysioterapeutit tarjoavat apua kehon lihasjännityksiin.

Hierontaa Lappeenrannassa

Hieronta on hoitomuoto, jossa pehmytkudoksia hoidetaan manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Se on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista, jolla on vaikutusta kehon ja mielen hyvinvointiin monella eri tavalla.

Koulutetut hierojamme sekä fysioterapeutit Lappeenrannassa tarjoavat apua kehon lihasjännityksiin. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla (Manukatti) sekä Lauritsalassa ja Sammonlahdessa.

Hieronnasta apua lihasjännityksiin

Hieronta sopii kaikenikäisille asiakkaille. Hieronta auttaa mm. lievittämään stressiä, vähentämään kudosten turvotusta sekä se nopeuttaa palautumista.

Kudosten käsintehty käsittely kiihdyttää heikentynyttä laskimoverenkiertoa, koska hieronta suuntautuu kohti sydäntä. Tämä saa veren virtaamaan laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee ja aineenvaihdunta sekä nestekierto paranee.

Hierontaa käytetään mm.

  • yleiseen rentoutumiseen
  • kivun lievittämiseen
  • lihasten huoltamiseen
  • ummetuksen hoitoon

Hieronta sopii erinomaisesti esimerkiksi istumatyötä tekeville, joilla hartiat, niska ja selkä ovat usein voimakkaassa staattisessa rasituksessa. Rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina tai niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Hieronta Lappeenranta Fysios Lappeenranta

Klassinen hieronta Lappeenranta

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä.

Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Hieronta mm. laukaisee erilaisia jännitystiloja, helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta.

Urheiluhieronta Lappeenranta

Urheiluhieronta tarkoittaa hieronnan erityisaluetta, jossa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Urheiluhieronta kohdistetaan niin, että se edesauttaa urheilijaa optimaalisesti eri harjoittelu- ja kilpailujaksoissa.

Mikä on klassisen ja urheiluhieronnan ero?

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Karkeasti jaoteltuna klassinen- ja urheiluhieronta erotellaan tekniikan ja tarpeen mukaan. Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. 

Raskaushieronta Lappeenranta

Raskaushieronta on hierontamuoto, joka on kehitetty raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Raskaushieronnasta käytetään myös termejä äitiyshieronta ja raskausajan hieronta. Hieronnassa otetaan aina huomioon se missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia muutoksia raskaus on tuonut kehoon.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Lue lisää ja tutustu Lappeenrannan palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.