Hieronta Lappeenranta

Hierontaa Lappeenrannassa tarjoamme kaikissa Fysios Lappeenrannan toimipisteissä. Koulutetut hierojamme sekä fysioterapeutit tarjoavat apua kehon lihasjännityksiin.

Hierontaa Lappeenrannassa

Hieronta on hoitomuoto, jossa pehmytkudoksia hoidetaan manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Se on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista, jolla on vaikutusta kehon ja mielen hyvinvointiin monella eri tavalla. Koulutetut hierojamme sekä fysioterapeutit Lappeenrannassa tarjoavat apua kehon lihasjännityksiin. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla (Manukatti) sekä Lauritsalassa ja Sammonlahdessa.

Fysios Lappeenranta

Hieronnasta apua lihasjännityksiin

Hieronta sopii kaikenikäisille asiakkaille. Hieronta auttaa mm. lievittämään stressiä, vähentämään kudosten turvotusta sekä se nopeuttaa palautumista. Kudosten käsintehty käsittely kiihdyttää heikentynyttä laskimoverenkiertoa, koska hieronta suuntautuu kohti sydäntä. Tämä saa veren virtaamaan laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee ja aineenvaihdunta sekä nestekierto paranee.

Hierontaa käytetään mm.

  • - yleiseen rentoutumiseen
  • - kivun lievittämiseen
  • - lihasten huoltamiseen
  • - ummetuksen hoitoon


Hieronta sopii erinomaisesti esimerkiksi istumatyötä tekeville, joilla hartiat, niska ja selkä ovat usein voimakkaassa staattisessa rasituksessa. Rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten päänsärkynä ja erilaisina lihasjumeina tai niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Lue lisää hieronnasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun