Hieronta Oulu

Hieronta Oulu

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Hierontaa Oulussa

Fysios tarjoaa hierontaa Oulussa useammassa eri toimipisteessä. Hierontaa Oulussa tarjoavat ammattitaitoiset hierojamme, fysioterapeuttimme ja kuntohoitajamme.

Hieronta sopii kaikenikäisille. Se on hoitomuoto, jolla hoidetaan kehon lihasjännityksiä sekä jumeja. Hieronta on yksi perinteisimmistä hoitomuodoista ja sillä on vaikutusta sekä mieleen että kehoon. Ammattitaitoiset terapeuttimme tarjoavat apua kehon kiputiloihin.

Hierojamme Oulussa auttavat kehon kiputilojen kanssa

Hieronnasta on monenlaista hyötyä ja siitä on apua kehon kiputiloihin. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. 

Hieronta mm.

  • Lievittää kipuja
  • Tehostaa aineenvaihduntaa
  • Tekee ihosta joustavamman
  • Auttaa palautumaan harjoittelusta
  • Vähentää stressiä
  • Rentouttaa kehoa
  • Virkistää mieltä

Hieronnasta on olemassa eri muotoja, kuten perinteinen klassinen hieronta sekä raskaushieronta ja urheiluhieronta. Klassisen hieronnan perusotteita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Klassinen hieronta Oulu

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Raskaushieronta Oulu


Raskaushieronta Oulu

Tarjoamme myös raskaushierontaa Oulussa. Raskaushieronta on hierontamuoto, joka on kehitetty raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Raskaushieronta sopii kaikille odottaville äideille ja sitä voidaan toteuttaa turvallisesti koko raskauden läpi.

Raskaushieronnasta on apua mm.

Raskaushieronnassa otetaan aina huomioon se missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia muutoksia raskaus on tuonut kehoon. Fysioksessa hieronnan toteuttaa aina joko äitiysfysioterapeutti tai raskaushieronnan erikoistumiskoulutuksen saanut hieroja.

Lue lisää ja tutustu Fysios Oulun palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.