Hieronta Seinäjoki

Tarjoamme asiantuntevaa hierontaa Seinäjoella kahdessa toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus hierontaan helposti netissä!

Hierontaa Seinäjoella

Hieronta on kaikenikäisille sopiva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hieronnan avulla hoidetaan lihaksiston jännitys- ja kiputiloja. Kehon rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten erilaisina lihasjumeina, päänsärkynä sekä niska-, hartia- tai selkäkipuina. Tarjoamme asiantuntevaa hierontaa Seinäjoella Kalevankadulla ja Ylistarossa.

Hierontaa Etelä-Pohjanmaalla saa myös Kurikan ja Ilmajoen toimipisteissä.

Fysioterapia Seinäjoki

Hierontaa lihaksiston jännitys- ja kiputiloihin

Hieronnassa lihaksiston jännitys- ja kiputiloja hoidetaan manuaalisen käsittelyn tekniikoilla. Hieronnassa käytettäviä otteita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys sekä taputus. Hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin. Manuaalisen käsittelyn avulla pyritään tehostamaan kudosten aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa. Tämä vähentää myös kudosten turvotusta.

Hieronnan hyötyjä ovat mm.

  • - verenkierto vilkastuu
  • - lihaksiston jännitys- ja kiputilat helpottavat
  • - kudosten aineenvaihdunta tehostuu
  • - kuona-aineet poistuvat kehosta
  • - palautuminen harjoittelusta nopeutuu

Hieronta sopii iästä riippumatta kaikille ja se myös antaa hyvän olon sekä vähentää stressiä. Akuutissa vaiheessa mustelmia, lihasten ja jänteiden revähdyksiä ja katkeamisia, luunmurtumia, palovammoja ja paleltumia ei saa hieroa.

Lue lisää hieronnasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun