Hieronta Seinäjoki

Katso vapaat ajat ja tee varaus hierontaan helposti netissä!

Hierontaa Seinäjoella

Hieronta on kaikenikäisille sopiva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hieronnan avulla hoidetaan lihaksiston jännitys- ja kiputiloja. Kehon rasitus voi heijastua myös muina oireina, kuten erilaisina lihasjumeina, päänsärkynä sekä niska-, hartia- tai selkäkipuina.

Tarjoamme asiantuntevaa hierontaa Seinäjoella useassa eri toimipisteessä. Fysios Mehiläisen toimipisteet Seinäjoella sijaitsevat KalevankadullaVälkkilänkadulla ja Ylistarossa.

Hierontaa Etelä-Pohjanmaalla saa myös Kurikan ja Ilmajoen toimipisteissä.

Hierontaa lihaksiston jännitys- ja kiputiloihin

Hieronnassa lihaksiston jännitys- ja kiputiloja hoidetaan manuaalisen käsittelyn tekniikoilla. Hieronnassa käytettäviä otteita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys sekä taputus. Hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin. Manuaalisen käsittelyn avulla pyritään tehostamaan kudosten aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa. Tämä vähentää myös kudosten turvotusta.

Hieronnan hyötyjä ovat mm.

  • verenkierto vilkastuu
  • lihaksiston jännitys- ja kiputilat helpottavat
  • kudosten aineenvaihdunta tehostuu
  • kuona-aineet poistuvat kehosta
  • palautuminen harjoittelusta nopeutuu

Hieronta sopii iästä riippumatta kaikille ja se myös antaa hyvän olon sekä vähentää stressiä. Akuutissa vaiheessa mustelmia, lihasten ja jänteiden revähdyksiä ja katkeamisia, luunmurtumia, palovammoja ja paleltumia ei saa hieroa.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Lue lisää ja tutustu Seinäjoen palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.