Hieronta Tampere

Hierojamme Tampereella auttavat kiputilojen kanssa kokonaisvaltaisesti.

Hierontaa Tampereella

Hieronta on kaikenikäisille sopiva ja perinteinen hoitomuoto. Hieronnalla hoidetaan lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Ammattitaitoiset hierojamme Tampereella auttavat kehon kiputilojen kanssa kokonaisvaltaisesti. Tarkempaa tietoa terapeuteista ja heidän osaamisestaan löydät kunkin terapeutin omasta osaamisprofiilista. Fysios Mehiläinen Tampereen toimipisteet sijaitsevat ympäri Tamperetta ja ovat helposti saavutettavissa.

Hieronnasta apua kokonaisvaltaisesti

Hieronnalla tarkoitetaan pehmytkudoksien hoitomuotoa, jolla hoidetaan lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Näitä klassisen hieronnan viisi perusotetta ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Hieronta vaikuttaa kehon ja mielen hyvinvointiin usealla eri tavalla.

Hieronta esimerkiksi:

  • rentouttaa kehoa
  • nopeuttaa verenkiertoa
  • lievittää stressiä
  • auttaa lihasten jännitystiloissa
  • nopeuttaa palautumista

Hierontaa voidaan käyttää yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen, ummetuksen hoitoon ja lihasten huoltamiseen. Ammattitaitoiset hierojamme Tampereella auttavat sinua kokonaisvaltaisesti.

Raskaushieronta Tampere

Klassisen hieronnan lisäksi osaamiseemme kuuluu raskaushieronta. Raskaushieronta sopii kaikille odottaville äideille ja sitä voidaan toteuttaa turvallisesti läpi koko raskauden. Se on sopiva hoitomuoto myös vastasynnyttäneille helpottamaan vauva-arjessa tulevia kireyksiä sekä rentouttamaan tuoretta äitiä.

Raskausajan hieronnasta on apua selkä- ja niskakipuihin sekä mm. turvotukseen, lihaskipuihin ja erilaisiin liitoskipuihin. Lisäksi se auttaa ennaltaehkäisemään raskausajan kipuja sekä lievittämään stressiä ja rentoutumaan.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Lue lisää ja tutustu Tampereen palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.