Hieronta Turku

Hieronta Turku

Asiantuntevat hierojamme tarjoavat apua kokonaisvaltaisesti.

Hierontaa Turussa

Hieronta on yksi perinteisimmistä pehmytkudoksien hoitomuodoista, jolla hoidetaan lihasjännityksiä manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Ammattitaitoiset hierojamme Turussa tarjoavat hierontaa Turun alueella useassa eri palvelupisteessä. Turun keskustassa sijaitsee Fysios Mehiläinen Turku Apex ja Fysios Mehiläinen Turku Variaatio Peltolan kaupunginosassa.

Hieronnasta apua lihasjännityksiin

Hieronnassa hoidetaan lihasjännityksiä manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Hieronnan eri muotoja ovat klassinen hieronta, urheiluhieronta, pehmytkudoskäsittely sekä raskaushieronta. Hieronnassa pehmeitä kudoksia liikutetaan käsin eri tekniikoin, kuten painellen tai sivellen.

Hieronnasta on apua mm.

  • Kehon kiputiloihin
  • Lihasjännityksiin
  • Hitaaseen aineenvaihduntaan
  • Palautumiseen
  • Kuona-aineiden poistamiseen
  • Stressiin

Varaa aika hierontaan Turkuun

Hieronta Turku Fysios Turku

Klassinen hieronta Turku

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Urheiluhieronta Turku

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Urheiluhierontaan erikoistunut koulutettu hieroja ottaa huomioon urheilijan sen hetkisen kisa- ja/tai harjoituskauden vaatimukset ja tätä kautta huomioi urheilijan kehon tarpeet. Hierontaotteet sekä -tekniikka toteutetaan aina asiakasta kuunnellen, yksilöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten urheiluhierontaan tullessa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija.

Varaa aika urheiluhierontaan

Mikä on klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan ero?

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tarpeisiin. Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Karkeasti jaoteltuna klassinen- ja urheiluhieronta erotellaan tekniikan ja tarpeen mukaan.

Raskaushierontaa Turussa

Tarjoamme raskaushierontaa Turussa. Raskaushieronta on hieronnan muoto, joka on kehitetty erityisesti raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Raskaushierontaa voidaan kutsua myös äitiyshieronnaksi sekä raskausajan hieronnaksi.

Raskaushierontaan voi tulla turvallisesti koko raskauden ajan ja se sopii kaikille odottajille. Hieronnassa huomioidaan niin odottava äiti kuin kohdussa oleva vauva. Myös vastasynnyttäneet äidit voivat tulla raskaushierontaan, sillä hieronta mm. nopeuttaa raskaudesta ja synnytyksestä palautumista.

Raskaushieronnassa otetaan aina huomioon missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia yksilöllisiä muutoksia raskaus on tuonut kehoon. Fysios Mehiläisen raskaushieronnan toteuttaa aina joko äitiysfysioterapeutti tai raskaushieronnan erikoistumiskoulutuksen saanut hieroja.

Äänentuoton, purennan ja hengityslihasten hieronta

Äänentuoton, purennan ja hengityslihasten hieronnan tavoitteena on helpottaa kaulan ja kasvojen lihasten jännitystiloja. Hieronnassa käsitellään rintakehän, kaularangan, suun, kasvojen ja leuan alueiden lihaksistoa.

Tavoitteena on korjata ja ehkäistä jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä ja luoda edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle. Käsittelyllä voidaan vaikuttaa myös purennan toimintahäiriöistä johtuviin päänsärkyihin leukojen alueen jännitystiloja purkamalla.

Äänentuoton, purennan ja hengityslihasten hieronta sopii kaikille ääniammattilaisille, kuten esimerkiksi opettajille, lastentarhanopettajille, laulajille, näyttelijöille, papeille ja puhallinsoittajille. Hieronnasta on apua myös hengityselinsairauksia (esim. astma) sairastaville.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika hierontaan

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.