Fysioterapiasta apua

Helena Miranda ja Fysios -kipuseminaarit jatkuvat

Fysioksen Kipuseminaarit jatkuvat keväällä 2018

Yli miljoona suomalaista kärsii kroonisesta kivusta. Kipua on kaikilla, lapsilla, nuorilla ja aikuisilla. Krooninen kipu heikentää merkittävästi siitä kärsivän elämänlaatua. Se vaikeuttaa jokapäiväistä elämää, työntekoa ja ihmissuhteita.

”Kivun kanssa voi tulla toimeen ja sen kanssa voi elää ihan hyvää elämää”, sanoo helsinkiläinen lääkäri Helena Miranda. Helena on tutkinut kipua yli 20 vuotta ja hänet on palkittu innovatiivisesta kivunhoidon kehittämisestä yhtenä Suomen viime vuoden terveysvaikuttajana. Helena yhteistyössä  Fysioksen kanssa on päättänyt toteuttaa  sarjan valtakunnallisia kipuseminaareja. Tilaisuuksia järjestetään useilla eri paikkakunnilla tulevan syksyn aikana.

Kipuseminaarissa puhutaan siitä mitä kipu on, miten se vaikuttaa elämään ja työntekoon, miten kipuun tulisi suhtautua. Seminaarissa käsitellään myös ja mitä uusia keinoja kivun lievittämiseen  on olemassa ja kerrotaan miten sitä kipua on mahdollista hoitaa. Seminaari tulee olemaan avoin ja yleisön kanssa keskusteleva. ”Tavoitteena on auttaa kivun kanssa taistelevia ja antaa heille tietoa ja vaihtoehtoja kivun voittamiseen. Uutta tietoa kivusta ja kivunhoitokeinoista on tullut paljon”, valottaa Helena Miranda.

”Fysioksessa hoidetaan kaiken ikäisiä kipupotilaita päivittäin, mutta vain murto-osa kivusta kärsivistä hakeutuu hoidettavaksi. Suurin osa kipupotilaista yrittää selviytyä itse, ilman ammatillista apua. Idea kipuseminaarista lähti halusta auttaa ja tarjota kaikille mahdollisuus tulla kuulemaan ja keskustelemaan kivusta ja sen hoidosta. Ehkä seminaari myös madaltaa kynnystä hakeutua ammattiauttajien vastaanotolle”, sanoo kipuseminaarin ideoinut Fysioksen toimitusjohtaja Heikki Tiitinen.


Luennosta osa nähtävissä Fysioksen YouTube -kanavalla: 


Tilaa Fysios -kanava, saat aina uutta tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista.

Seuraava maksuton yleisöseminaari
järjestetään Tampereella 1.2.2018. Tervetuloa! 

Seuraavat: 

1.3. Kotka
5.4. Turku
17.5. Lappeenranta

ILMOITTAUDU YLEISÖTAPAHTUMAAN TÄSTÄ:  ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat osoitetiedot. 

Lisää tietoa fysios@fysios.fi 

Lehdistökyselyt: Laura Hyytiäinen, markkinointi 040 545 9006 


Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja fysioterapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.