Kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut Kouvolassa

Fysios Aktiivista löydät monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut. Nykyaikainen kuntosalimme tuo uusia mahdollisuuksia omaehtoiseen terveysliikuntaan, kunnon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Palvelemme joustavasti vuoden jokaisena päivänä.

Osta kuntosaliaikaa

Ilmoittaudu mukaan ryhmätunneille

Ilmoittaudu ryhmätunneille

Matalan kynnyksen palveleva kuntosali

Fysios Aktiivin monipuolisessa kuntosalissa tukenasi on laajan koulutus- ja osaamisskaalan omaava henkilöstö. Meillä voit kuntoilla sellaisena kuin olet. Meille voivat tulla niin nuoret kuin ikääntyneet itsestään huolehtivat, kuntosaliharjoittelua aloittelevat ja himourheilijat. Meillä voit treenata yksin tai ryhmässä, kuntoutuksen osana tai oman hyvinvoinnin innoittamana. Kulkuavaimella sinulla on kulku kuntosalille joka päivä klo 5-24.

Toiminnallinen kuntosali

Kuntosaliltamme löytyy myös kattava toiminnallinen alue, josta löytyy mm. painonnostolava, laaja tekonurmialue, pallonheittoseinä, vapaat painot sekä muut kattavat välineet toiminnalliseen harjoitteluun. Toiminnallisella salilla voi harjoitella monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti ja se sopii niin oman tasonsa mukaisesti kuntoilevalle kuin kovaa treenaavalle urheilijalle.

Kuntosalilaitteet

Aktiivin monipuolisesta kuntosalilaitevalikoimasta löytyy jokaisen harjoitteluun sopiva laitteisto, joilla voi treenata hallitusti ja turvallisesti. Laitevalikoimaamme kuuluu laadukkaita Technogymin ja Precorin laitteita sekä Ironfitin vipuvarsilaitteita. Meiltä löytyy myös Easy Line -laitteet, jotka tukevat lihasten vastapareja ja sopivat hyvin kiertoharjoitteluun.

Lisäksi meiltä löytyy KINESIS™ -laitteet. Kinesis™ -laitteet ovat nivelystävällisiä ja sopivat kaikille liikkuvuuden, kehonhallinnan, voiman ja koordinaation harjoittamiseen. Harjoittelu tukee kuntoutumista ja sopii tiettyihin erityistarpeisiin. Harjoittelu on hyvä aloittaa koulutetun ohjaajan opastuksella. KINESIS™ -salissa voi treenata omatoimisesti tai tulla ohjatuille ryhmätunneille.

 

Henkilökunta neuvoo tarvittaessa kuntosalilaitteiden käytössä. 

Meillä on myös Personal trainer -palveluja sekä kuntotestausta. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme p. 05 3110 338 tai [email protected]

Osta kuntosaliaikaa

Liikuntaryhmät

Personal trainer -tasoisen palvelun takaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka hallitsevat kehonhuollon koko kirjon. Tarjoamme juuri sinulle parhaiten sopivia liikkeitä.


ILMOITTAUDU MUKAAN RYHMÄTUNNEILLE >>

Kesän 2021 ryhmien aikataulut näet alta:

Fysios Aktiivi liikuntaryhmät kesä 2021


Ilmoittaudu ryhmätunneille

Kuntosali- ja ryhmäliikuntahinnasto

Kuntosali 1 kk***49 EUR / kk
Kuntosali 6 kk*46 EUR / kk
Kuntosali 12 kk*42 EUR / kk
Kuntosali 24 kk*38 EUR / kk
Yhdistelmä (kuntosali + ryhmäliikunta) 1 kk***63 EUR / kk
Yhdistelmä 6 kk*59 EUR / kk
Yhdistelmä 12 kk*53 EUR / kk
Yhdistelmä 24 kk*48 EUR / kk
Kuntosali kertamaksu 1 kk**59 EUR / kk
Kuntosali kertamaksu 4 kk**179 EUR / kk
Yhdistelmä kertamaksu 1 kk**73 EUR / kk
Yhdistelmä kertamaksu 4 kk**226 EUR / kk
Yhdistelmä 10 x kortti (voimassa 3 kk)69 EUR
Yhdistelmä Päiväpassi11 EUR
Liittymismaksu29 EUR
Opiskelijat / eläkeläiset- 10 %

* 6 kk, 12 kk ja 24 kk jäsenyydet ovat määräaikaisia. Mikäli et tee uutta määräaikaista sopimusta, jäsenyys jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. Halutessasi voit kuitenkin laittaa kortin tauolle 50 % normaalihinnasta.

** 1 kk ja 4 kk kertamaksut sisältävät liittymismaksun. Sopimus ei jatku määräaikaisuuden jälkeen. Maksetaan etukäteen kertamaksuna, ei mahdollisuutta tauottaa.

*** 1 kk jäsenyyden sopimus on jatkuva, irtisanomisaika on 1 kk (kuluva kuukausi + yksi kuukausi).

TUNTIKUVAUKSET

Fysios Aktiivissa on monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, sinun ei tarvitse kuin valita sinulle mieluisin ryhmätunti. Tunneillamme pääset mm. kehittämään ryhtiä ja liikkuvuutta, parantamaan lihasvoimaa ja nostamaan sykettä.

Huom! Tuntivalikoima vaihtelee ja kaikkia tunteja ei ole valikoimassa yhtäaikaa.

Pilates

Pilates-tunnnilla tehdään kehoa monipuolisesti haastavia, mutta turvallisia pilates-harjoitteita, joilla parannat keskivartalon voimaa, liikehallintaa, kehon liikkuvuutta sekä vartalon linjausta. Pilatestunti luot hyvän perustan muullekin liikkumiselle. Sopii myös urheilijoiden tukilajiksi.

Kehonhuolto 45

Kehonhuoltotuntimme on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa parannetaan liikkuvuutta eri metodein. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

FasciaMethod

FasciaMethod on kehonhuoltotunti, jossa parannetaan liikkuvuutta kehon lihaskalvolinjauksiin perustuvilla dynaamisilla venytyksillä. Liikkeet tehdään hengityksen rytmiin. Tunnin lopuksi hyödynnetään hierontapalloa fasciakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi.

Yinjooga

Yinjooga on hidas, passiivinen harjoitus, jossa asanat tuetaan apuvälineitä käyttäen. Asennoissa ollaan useampia minuutteja, jotta venytys saataisiin ulottumaan kehon syvimpiinkin kerroksiin. Parhaimmillaan Yinjooga on meditatiivinen harjoitus. Laita lämpimät sisätreenivaatteet, joissa on helppo olla.

Astangajooga

Astangajooga on dynaaminen perinteinen joogatyyli. Sen erityispiirteitä ovat vinyasa, joka tarkoittaa hengityksen ja liikkeen yhdistämistä, ja samojen liikkeiden ja sarjojen toistoa ilman välirentoutuksia.

Aktiivifit

Aktiivifit on tehokas kokovartalon lihaskunto-treeni. Välineinä on mm. kahvakuulat, käsipainot, levypainot ja renkaat. Patteriharjoittelu nostaa tehokkaasti myös sykettä. Painoa ja harjoittelutempoa säätämällä sopii myös aloittelijoille.

Aktiivipump

Aktiivipump on lihaskuntotunti, jossa liikkeet tehdään musiikin tahtiin yhtä aikaa musiikin tahdittamana. Välineinä pumppitangot, steppilaudat ja käsipainot. Sopii myös aloittelijoille!

Aktiivicore 30

Haluatko keskittyä vatsa-, pakara- sekä selkäosastoon? Niin arvelimmekin. Tässä tehokas puolituntinen, joka sopii kaikille.

TRX-KINESIS: Iisi 45

Voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittävä tunti TRX-taljoilla sekä Kinesis-laitteilla. Vahvistaa syviä lihaksia, parantaa selän hyvinvointia. Sopii kaikille, erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville. Tunnin kesto on 45 minuuttia. Sopii aloittelijoille!

TRX-KINESIS: Kunto

Kuntotunnissa on Iisiä pidempi työosuus. Voiman, tasapainon ja keskivartalonhallinnan lisäksi nostetaan sykettä. Tunnin kesto 55 minuuttia.

Voima

Noin 8 viikon jaksolla kehitetään perus- ja maksimivoimaa. Tavoitteellista treeniä, hyvällä tekniikalla. Tältä tunnilta saat liikepankkia ja tekniikkaoppia myös omaan kuntosaliharjoitteluun. Välineinä vapaat painot. Tunnilla tehdään sekä ylä- että alakropan voimaa, mikäli ei erikseen mainita.

Aktiivicross

Toiminnallinen tunti, jossa kehittyy sekä voima että kestävyys. Tunti on haastava, mutta tarvittaessa ammattitaitoiset ohjaajamme skaalaavat liikkeet jokaiseen kuntotasoon sopivaksi.

Kahvakuula

Kahvakuulaliikkeet haastavat koko kehoa ja lihaskunnon lisäksi nousee syke. Kuntoilu-välineenä kuula on monipuolinen, ja ohjatulla tunnilla opit turvalliset tekniikat.

Aktiivicircuit

Jos kaipaat vanhaa kunnon kiertoharjoittelua niin tässä se on! Säädä temmolla ja painoilla tehoa.

Kehonpainoharjoittelu

Treeniä oman kehon painolla. Liikkeet kehittävät voiman ohella kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnin alussa voimaosio, ja tunnin lopussa ylläritreeni.

Sisäpyöräily

Pyöräily kehittää tehokkaasti aerobista kuntoa. Selkeät työ- ja palauttelujaksot. Body Bike Smart+ -sovelluksella saat tunnista enemmän irti! Lataa appi valmiiksi puhelimeesi, ja laita henkilökohtaiset asetukset valmiiksi. Ohjaajamme neuvovat sinua tarvittaessa.

Kuntothai

Kuntothaissa opit nyrkkeilyn ja kamppailun perusteita ja siinä sivussa kunto kasvaa, koordinaatio- ja reagointikyky paranee sekä niska- hartiakivut saavat kyytiä. Kuntothaissa on lyöntien lisäksi myös potkuja. Tekniikat tehdään välineisiin.

Tutustu Fysios Kouvola Aktiivin toimipisteeseen

Tutustu