Fysios Kouvola Aktiivi Sauna

Kouvolan sauna- ja kokoustilat

Fysios Aktiivista löydät fysioterapiapalveluiden lisäksi viihtyisät sauna- ja kokoustilat Kouvolassa. Yrityksille, seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja lystinpidon merkeissä.

Sauna- ja kokoustilat Fysios Kouvola Aktiivissa

Inspiroidu Kouvolan saunatilojemme sävyistä sekä tunnelmasta ja tule viettämään rentoja hetkiä sopivalla porukalla. Tummanpuhuvan saunomisen jälkeen paikallinen ruokatarjotin on katettu halutuilla herkuilla. Televisio ja äänentoistolaitteet antavat mahdollisuuden urheilulle, musiikille ja vaikkapa kyvykkäille kultakurkuille.

Saunatiloihin ja sen yhteydessä olevaan kokoustilaan mahtuu 25 henkilöä. Alakerran kaksi kokoustilaa vetävät 10–15 henkilöä. Nykyaikainen av-laitteisto kuuluu jokaisen tilan vakiovarustukseen.

Seuroille, yhdistyksille ja hyvän mielen kaveriporukoille tilamme ovat mainio vaihtoehto yhdessäoloon treenin, kokouksen, saunomisen, syömisen ja lystinpidon merkeissä.

Lisätiedot, varaukset ja peruutukset soittamalla numeroon 05 3110 338

Saunatilojen hinnasto

MA-TOKlo 8-16220 €
MA-TO Klo 16-23290 €
PE-SUKlo 8-16260 €
PE-SUKlo 16-23 390 €

Lyhyemmät ajat tuntihinnoin. Hinnat sisältävät alv 24 %. Kysy lisää numerosta 05 3110 338.

  • Pyyhkeet 5 € /kpl
  • Ruokatarjoilut erillisestä menusta.
  • Ei anniskeluoikeuksia, halutessasi omat alkoholijuomat.


Kokoustilat alkaen 55 € /tunti

Käytössäsi on kolme AV-laittein varusteltua kokoustilaa 12-30 hengelle. Miten olisi kokouspäivä yhdistettynä liikuntaan? Kysy lisää numerosta 05 3110 338.

Peruutustiedot:

Veloitamme varausmaksun (50 % hinnasta) tilauksen yhteydessä. Mikäli peruutus tehdään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa, varausmaksu palautetaan.

Tutustu toimipisteeseen ja muihin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme