Kuntosalipalvelut Raumalla

Meillä on Raumalla laadukas ja monipuolinen kuntosali.

Osta kuntosaliaikaa

Fysios Raumalla on iso ja monipuolinen, kaikille avoin kuntosali. Meiltä löytyy yli 80 kuntosalilaitetta (Precor, TechnoGym, Cybex, Panatta), ja laitevalikoimaamme kuuluvat mm. pakka- ja vipuvarsilaitteet. Meiltä löytyy myös erillinen vapaapaino/crossfit-tila, ja käsipainoja meillä on 65 kg saakka. Koko kuntosalimme on ilmastoitu.

Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat tunnisteen (avainkortin tai avaimenperän) käyttöösi. Tunnisteesta veloitetaan 5 € maksu. Tämän jälkeen saliaikaa voi ostaa myös verkkokaupan kautta. Saliaika alkaa kulua siitä hetkestä lähtien, kun näytät ensimmäisen kerran tunnistetta lukijassa. Kuntosalin hinnaston löydät hinnastosta toimipisteen omilta sivuilta.

Avainkortilla/avaimenperällä pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin! Kuntosali on avoinna tunnisteella (avainkortilla) joka päivä klo 4.30 - 24.00. Tervetuloa kuntoilemaan!

Osta kuntosaliaikaa
Fysios Rauma Fysioteam kuntosali

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista? Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Tutustu Fysios Rauman henkilökuntaan ja palveluihin.

Fysios Rauma Fysioteam henkilökunta
Fysios Rauma Fysioteam