Kuntosalipalvelut Fysios Raumalla

Meillä on Raumalla laadukas ja monipuolinen kuntosali

Fysios Raumalla on iso ja monipuolinen, kaikille avoin kuntosali. Meiltä löytyy yli 80 kuntosalilaitetta (Precor, TechnoGym, Cybex, Panatta), ja laitevalikoimaamme kuuluvat mm. pakka- ja vipuvarsilaitteet. Meiltä löytyy myös erillinen vapaapaino/crossfit-tila, ja käsipainoja meillä on 65 kg saakka. Koko kuntosalimme on ilmastoitu.

Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat tunnisteen (avainkortin tai avaimenperän) käyttöösi. Tunnisteesta veloitetaan 5 € maksu. Tämän jälkeen saliaikaa voi ostaa myös verkkokaupan kautta. Saliaika alkaa kulua siitä hetkestä lähtien, kun näytät ensimmäisen kerran tunnistetta lukijassa. Kuntosalin hinnaston löydät hinnastosta toimipisteen omilta sivuilta.

Avainkortilla/avaimenperällä pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin! Kuntosali on avoinna tunnisteella (avainkortilla) joka päivä klo 4.30 - 24.00. Tervetuloa kuntoilemaan!

Fysios Rauma Fysioteam kuntosali
Tutustu toimipisteeseen ja muihin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.