LPG hoidot

LPG-hoidot

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

LPG-hoito nopeuttaa kuntoutumista

Terapeuttista LPG-hoitoa voidaan käyttää monipuolisesti erilaisiin kipuihin, vaivoihin, jäykkyyksiin, vammoihin ja sairauksiin. LPG-hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi akuuttien pehmytkudosvammojen, lihasjäykkyyden, tulehduksien, arpien, fibromyalgian, erilaisten kiputilojen ja turvotuksien hoidossa. LPG parantaa myös laskimoiden toimintaa, joka keventää raskaita ja väsyneitä alaraajoja.

Mikä on LPG-hoito?

LPG on monipuolinen hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa erilaisia kudosongelmia. Patentoitu imu-rullausjärjestelmä käsittelee mekaanisesti eri kudoksia syvemmältä kuin mitä perinteisin menetelmin tehtävillä käsittelyillä pystytään tekemään. Hoitolaitteen alipaine yhdistettynä mekaanisten rullien muokkaavaan käsittelyyn stimuloi sidekudosta ja parantaa neste- ja verenkiertoa sekä muokkaa lihas-, iho- ja sidekudosta.

LPG on miellyttävän tuntuista ja sen avulla voidaan edistää vammojen paranemisprosessia ja nopeuttaa harjoittelusta palautumista. Fysioterapiassa LPG-hoitoja voidaan hyödyntää monella eri osa-alueella niin erilaisten vammojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä kuin jännitystiloissakin.

LPG-hoitoja käytetään seuraavissa:

 • Pehmytkudosvammat (revähdykset, krampit, nyrjähdykset, ylirasitusvammat, iskuvammat)
 • Verenkiertohäiriöt
 • Turvotusongelmat
 • Palovammat
 • Iho-ongelmat (esim. psoriasis)
 • Rasvaimua ennen ja jälkeen
 • Leikkausten jälkihoito
 • Vanhat arvet
 • Lihaskireys
 • Stressi, uniongelmat
 • Fibromyalgia
 • Esteettisissä hoidoissa, kuten kasvohoito ja selluliitin hoito

LPG-hoidot leikkauksen yhteydessä

Leikkauksen jälkitiloissa LPG-hoito vähentää turvotusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, edistäen näin leikkauksesta toipumista. LPG-hoidolla pystytään vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi arpikudoksen syntymiseen sekä vaikuttamaan myös vanhaan arpikudokseen.

LPG-hoitoon voit tulla myös fysioterapialähetteellä ja saada KELAn korvausta, mikäli hoito on annettu fysioterapiahoidon yhteydessä.

Sport LPG-hoito urheilufysioterapiassa

LPG-terapiaa voidaan käyttää myös urheilufysioterapiassa kilpailusuoritusten ja kovan harjoittelun yhteydessä urheilusuoritukseen valmistavana, palauttavana tai urheilijaa kuntouttavana hoitona.

LPG-hoito vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä. Se venyttää ja mobilisoi lihaskalvoja ja lihaksia kivuttomasti. Hoitaa tehokkaasti lihaskipuja rasituksen jälkeen, maitohappojen poistuminen on jopa kuusi kertaa nopeampaa. LPG-hoito nopeuttaa myös revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen arpikudoksen syntymistä.

LPG Lift Massage kasvohoito

LPG-kasvohoito stimuloi paikallista aineenvaihduntaa ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Hoito edistää kollageenin tuottoa ihossa ja parantaa kasvojen kimmoisuutta. LPG-kasvohoidoissa käytetään erityisiä hoitopäitä, jotka mahdollistavat myös yksittäisten kasvojen osien hoidon.

LPG-hoidosta apua selluliittiin hoitoon

LPG-hoitolaitetta voidaan käyttää myös selluliitin hoitoon. LPG-hoitolaitteen voimakas imu nostaa selluliitiksi muuttuneen kudoksen ihon pintaan ja laitteen pyöreät rullat mekaanisesti hierovat, täristävät sekä puristavat kudosta.

LPG-hoidossa mekaanisen muokkauksen tavoitteena on saada verenkierto toimimaan paremmin. Tämä kiinteyttää ja auttaa kudoksia sekä ihoa voimaan paremmin.

Selluliitin laatu vaikuttaa tarvittavien hoitokertojen määrään. Kova, paakkuuntunut ja laattamainen selluliitti vaatii enemmän hoitoja kuin pehmeä ja vasta alkava selluliitti.

Jos haluat esteettisiä hoitoja, varmistathan saatavuuden varatessasi aikaa. Selluliittia tasoittavia hoitoja ja osaamista tarjoaa mm. Fysios Helsinki Forum.

Asiakkaamme suosittelevat

"LPG-hoito osana leikkauksen jälkeisestä kuntoutusta tuntui mukavalta ja rentouttavalta, tuskin maltan odottaa, että näen hoidon tulokset!"

"Olen saanut apua LPG-hoidosta ihon kovettumisen ja paksuuntumisen vähentämiseen. Sairastan sklerodermaa ja siinä sidekudos erityisesti kovettuu ja kuivaa niin etteivät voiteet tai suun kautta lääkkeet siihen auta. Olen käynyt säännöllisesti jo kohta kolme vuotta hoidossa ja pitemmän tauon aikana ihon oireet palaavat aina pahemmiksi. Minulle ainakin todellinen pelastus!"

Marianna 46 v., skleroderma-diagnoosi 5 vuotta

"LPG-hoito on vähentänyt merkittävästi vaihdevuosiin liittyvää epämiellyttävää turvotusta. Hoito on auttanut niin kehon kuin mielenkin kireyteen ja sen jälkeen on aina ihanan rentoutunut olo. Lisäksi olen myös nukkunut paljon paremmin. Bonuksena on ollut vielä selluliitin selvä väheneminen LPG-hoidon tuloksena."

K. K.

"Sairastuin vuosi sitten Parkinsonin tautiin. Minulla oli jo jonkin aikaa ollut kovia kipuja, erityisesti vasemmassa kädessä ja jalassa, myös nivelrikon takia. Usean kuukauden fysioterapialla käsi saatiin kuntoon. Jalkaan ja erityisesti lonkkaan kokeiltiin kaikkea mahdollista hoitoa, tuloksetta. Kunnes lokakuussa 2014 ehdotettiin LPG-hoitoa. Jo ensimmäisten hoitojen jälkeen kipu alkoi hellittää. Aluksi sain hoitoa viikon välein. Tällä hetkellä käyn hoidossa 2–3 viikon välein, jatkossa aikaa on tarkoitus pidentää 4 viikkoon. Jos rasitan itseäni, kärsin leposärystä, joka menee ohi LPG -hoidolla. Muuten kipu on poissa."

LPG-hoitoon tyytyväinen S. N. 61 v.

"Olin liikenneonnettomuudessa marraskuussa 2014, jossa sain erinäisiä ruhjeita ympäri kehoa mm. suurikokoinen hematooma oikeaan reiteen ja vasempaan reiteen hieman ylemmäs pienempi hematooma. Työterveyslääkäri kahden viikon jälkeen onnettomuudesta suositteli minua kääntymään Fysios Vapaudenkadun puoleen, koska oli kuullut toiselta potilaalta, kuin hyvää hoitoa ja nimenomaan LPG hoitoa hän oli saanut ja se voisi tehota ”nestepatteihin” tässä minunkin tapauksessa. Varasin ajan hieman epäröivänä sen toimivuudesta, mutta 1 kk terapian jälkeen (2 krt/vko) olen ilokseni huomannut, että jalat alkaa näyttää symmetrisiltä. Sain hoitoa myös otsaan ja oikeaan käteen, jossa oli syviä arpia. Arvetkin ovat huomattavasti vaalentuneet LPG hoidon ansiosta. Se toimii!"

Minna 42 v.

"Olen 59-vuotias MS-tautia sairastava nainen. Olen sairastanut MS-tautia vuodesta 1987 lähtien. Olen kärsinyt kiusallisista alaraajojen hermosäryistä, joihin on kokeiltu erilaisia hoitoja (kipulääkkeitä, lymfaterapiaa, akupunktioita yms.). Viimeisimpänä olen kokeillut LPG-hoitoa, josta olen saanut apua. Hermosäryt ovat lieventyneet ja jalkani tuntuvat kevyemmiltä. Kävelyni ja tasapainoni ovat varmistuneet. Nykyisin käyn hoidossa kerran kuussa."

Nainen 59 v.

"Kokemukset ovat opettaneet ymmärtämään, että vahvinkaan panssari ei kanna, jos sisin on pehmyt."

Hilkka Lindgren

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan tai mistä toimipisteestä löytyy LPG-hoitolaite, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.