Näin toimimme

Fysios on uudenajan fysioterapiaa

Meille jokainen on tärkein

Me suomalaiset olemme sinnikkäitä, myös kivun sietämisessä. Yli miljoona suomalaista kärsii erilaisista niska- ja hartiaseudun ongelmista, selkäkivuista tai sairauden aiheuttamista ongelmista. Suuri osa näistä ongelmista olisi ratkaistavissa fysioterapian keinoin jo ennen kuin kivut alkavat vaikeuttaa elämää. Meidän 400 huippuammattilaistamme ovat sitoutuneita auttamaan sinua ja olemaan tukenasi 24/7.

Aito välittäminen näkyy meidän palveluissa ja tekemisessä. Meille jokainen on tärkein. Kuulemme joka päivä asiakkailtamme, kuinka he ovat hyötyneet fysioterapiasta ja kuinka heidän elämä on muuttunut parempaan. Fysioterapeuttimme omaavat laajan osaamisen, mitä he myös kehittävät jatkuvasti koulutuksien kautta. Haluamme jakaa muutaman näistä tarinoista myös Fysios+ -blogissa. Blogista voit lukea lisää, miten olemme auttaneet satoja ihmisiä monissa erilaisissa liikkumiseen liittyvissä ongelmissa.

Palvelumalli takaa laadukkaan hoidon

Ensimmäinen käynti: Tutkimus, ennuste ja suunnitelma
Tutkimme, testaamme ja selvitämme syyt oireisiin ja arvioimme toimintakykyä. Asetamme yhdessä tavoitteet ja laadimme ennusteen sekä suunnitelman ongelman ratkaisemiseksi.

Jatkokäynnit: Hoidot ja tulosten seuranta
Lievitämme oireita, kipua ja turvotusta, jotta päästään harjoittelemaan. Käytössäsi on Fysiostakuu.

Kotona tai salilla: Säännöllinen harjoittelu
Ohjaus ja neuvonta ovat keskeinen osa fysioterapiaa. Kehitämme asiakkaidemme käyttöön  Fysios®-applikaatiota, josta löytyy harjoitteluohjelmat, ja jonka avulla voi keskustella oman hoitavan fysioterapeutin kanssa hoidon aikana.

Valmentavat käynnit: Ylläpitävä harjoittelu
Kun oireet helpottuvat, tarkistamme hoito- ja harjoitusohjeet. Annamme ohjausta ja tukea harjoitteluun ja tarpeen mukaan jatkamme terapiahoitoja.

Seurantakäynnit ja vuositarkastus: Tulosten varmistaminen
Tarkastuskäynneillä varmistamme, että saavutetut tulokset ovat säilyneet. Samalla päivitämme harjoitteluohjeet.

Fysios-takuu varmistaa edistymisen

Kehitämme systemaattisesti osaamistamme ja meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät. Mikäli kuntoutuminen ei kuitenkaan etene toivotulla tavalla, haemme kolmannen käynnin jälkeen ratkaisua laajentamalla ammattilaisten tiimiä tai konsultoimalla erikoislääkäreitä. Tätä on kolmen kerran Fysios-takuu. Näin varmistamme oikeanlaisen edistymisen. 

Fysios-päivystyspuhelin akuutteihin ongelmiin

Vastaamme 24/7. Puh. 010 237 7900

Äkillinen kova kipu? Päivystykseen voit soittaa akuuteissa tapauksissa. Fysioterapeuttimme opastavat ensihoidossa ja arvioivat jatkohoidon tarpeen. Annamme ohjeet ensihoitoon: kylmähoidosta, sidonnasta, teippauksesta sekä kotiohjeet. Hyvin hoidettu ensihoito voi nopeuttaa merkittävästi paranemista. Erityisen tärkeää on ottaa yhteyttä, kun on kyseessä akuutti pehmytkudosvamma kuten lihasrevähdys. Huom! Sinun ei tarvitse olla meidän asiakkaamme.

Hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista. 

Huom! Puhelimessa ei hoideta ajanvarauksia.

Peruutusehdot

Muistathan, että jos olet estynyt saapumasta hoitoon, ilmoita siitä meille viimeistään edellisenä päivänä, ellei asiasta ole sovittu toisin erillisellä sopimuksella. Muussa tapauksessa veloitamme hoidon hinnan, paikkakunnan hinnaston mukaisesti.

Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaamme alla olevasta linkistä.

Siirry palveluhakuun