Naprapatia Kotka

Naprapatiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon.

Naprapatiaa Kotkassa

Tarjoamme naprapatiaa Kotkassa Fysios Kotkan toimipisteellä. Toimipisteellämme on kaksi naprapaattia. Naprapaattimme ohjaavat asiakkailleen tarpeen mukaan vahvistavia, venyttäviä, mobilisoivia ja/tai rentouttavia harjoitteita sekä ohjaavat asiakkaitaan aktiiviseen elämäntyyliin. Naprapaattimme tukevat myös mm. TULE-sairauksien ennaltaehkäisemisessä.

Mitä on naprapatia?

Naprapatia on tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto. Naprapaatin hoitomenetelmiä ovat mm. erilaiset manipulaatio-, mobilisaatio- ja pehmytkudoskäsittelyt, erilaiset sähkökipuhoidot sekä neuvonta, ohjaus ja terapeuttinen harjoittelu.

Alta olevavasta videosta näet tarkemmin mitä naprapatia on.

Naprapatiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon

Tavallisin naprapaatin vastaanotolla hoidettava vaiva on toiminnallinen tuki- ja liikuntaelinvaiva, josta aiheutuvaan kipuun tai muuhun oireeseen tai haittaan voidaan vaikuttaa mekaanisesti sekä oiretta provosoiden että helpottaen. Indikaationa naprapaatin tekemään manipulaatiohoidolle on nivelen tai nivelten liikerajoitus tai muu toimintahäiriö.

Varaa aika naprapatiaan Kotkaan

Tutustu toimipisteisiimme ja palveluihimme

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.