Fysioterapia Fysios fysioterapeutti

Naprapatia Lahti

Ammattitaitoista naprapatiaa Lahdessa ja Heinolassa.

Naprapatiaa Lahdessa ja Heinolassa

Tarjoamme naprapatiaa Lahdessa Fysios Lahti Vuorikadulla ja Heinolassa Fysios Heinolassa. Toimipisteillämme toimii yksi naprapaatti Miikka Sallinen.

Mitä on naprapatia?

Naprapaatti on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut manuaalisen terapian ammattilainen. Selkäkivut ja niskakivut ovat merkittävimmät syyt saapua naprapaatin vastaanotolle. Erilaiset puutumiset, huimaus, käsien tai esimerkiksi polvien kiputilat ovat tyypillisiä naprapaatin hoitamia oireita.

Naprapaatin suorittaman hoidon lähtökohtana on tarkka potilaan sairaushistorian selvittäminen ja kliininen alkututkimus, jonka avulla selvitetään oireiden alkuperä ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Naprapaatti käyttää vaihtelevia hoitomenetelmiä, kuten erilaisia manipulaatio-, mobilisaatio- ja pehmytkudoskäsittelyitä, erilaisia sähkökipuhoitoja sekä neuvontaa ja ohjausta. Hoitoihin liittyy myös mm. harjoitusterapiaa sen eri muodoissa. Naprapaatin työssä korostuu etenkin taito tutkia ja hoitaa erilaisia mekaanisia ja toiminnallisia häiriöitä.

Milloin kannattaa hakeutua hoitoon koulutetulle naprapaatille?

Yleisin naprapaatin vastaanotolla hoidettava vaiva on toiminnallinen tuki- ja liikuntaelinvaiva, josta aiheutuvaan kipuun tai muuhun oireeseen tai haittaan voidaan vaikuttaa mekaanisesti sekä oiretta provosoiden että helpottaen.

Naprapaatin vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos on:

Lue lisää naprapatiasta ja tutustu toimipisteisiin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.