Neurologinen fysioterapia Kemi

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Neurologista fysioterapiaa ja kuntoutusta Kemissä

Toteutamme neurologista kuntoutusta Kelan palveluntuottajana, terveyskeskuksien lähetteellä ja itsemaksaville asiakkaille. Voit hakea meille Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen fysio- ja allasterapiaan. Fysioterapian kohdalla hakemukseen (KU104) tulee Fysios Kemi ja allasterapiaan Fysios Pohjois-Suomi. Kaikki toimipisteen työntekijät toteuttavat neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa toteuttaa Hanna K., Hanna R., Mari-Anne, Sanna-Mari, Tero, Miikka ja Ville.

Fysioterapeuteillamme löytyy yhteensä yli sadan vuoden kokemus neurologisesta fysioterapiasta. Terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti kehittäen osaamistaan neurologisessa fysioterapiassa. Meiltä löytyy erikoisosaamista neurologiseen fysioterapiaan ja terapeuttimme ovat käyneet esim. NDT-Bobath, Bobath, vasa concept, erityisuimaopettaja koulutuksia sekä muita lyhempiä koulutuksia ja yleiset fysioterapian alan koulutukset.

Toteutamme neurologista fysio- ja allasterapiaa terapeuttipari-mallilla, jossa asiakkaan terapiaa toteuttaa kaksi terapeuttia. Jako voi olla tehty siten, että toinen käy altaalla ja toinen toteuttaa fysioterapian. Tämän avulla asiakas saa tehokkaan tiimin, joka tukee hänen kuntoutustaan. Toteutamme fysioterapiaa toimitiloilla, asiakkaan kotona, koulussa, päiväkodissa, työtoiminnassa, kuntosalille, missä vain asiakas toivookaan sekä etäterapiana. Allasterapiaa toteutamme Kemin ja Tornion Uimahallissa, Pohjanrannan Kylpylässä ja Mehiläinen Länsi-Pohjan altaalla.

Kelan kustantamaan vaativaan lääkinnälliseen fysioterapiaan kuuluu liikuntamuotojen kokeilut. Näiden tavoitteena on löytää asiakkaalle uusi harrastus, josta hän pääsee nauttimaan yksin, kavereiden kesken tai perheen/avustajan kanssa. Toteutamme liikuntamuotojen kokeilut paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on pitkät perinteet (muun muassa erätaidot, pallopelit, sovellettu alppihiihto ja muut talvilajit, melonta- ja vesilajit sekä kuntosaliharjoittelu) erilaisten lajikokeiluiden järjestämisestä. Kysy rohkeasti myös itsemaksavana liikuntamuotojen kokeiluja.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Laitathan Kelan yksilöterapian kuntoutushakemukseen nimeksi Fysios Oy, Kemi. Allasterapiaan haetaan nimellä Fysios Oy, Pohjoinen vakuutuspiiri (Kemi).

Toiminta-alue yksilöfysioterapiassa ja allasterapiassa on koko Meri-Lappi.

Kysy lisää: Fysioterapeutti Ville Rönkkömäki, p. 044 5353461.

Tutustu toimipisteeseen ja Kemin muihin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.