Neurologinen fysioterapia Kempele

Laadukasta neurologista fysioterapiaa Kempeleessä tarjoaa Fysios Kempele.

Neurologista fysioterapiaa Kempeleessä

Neurologista fysioterapiaa tarjotaan keskushermoston ja ääreishermoston sairauksista tai vammoista kuntoutuville asiakkaille. Neurologisen fysioterapian tavoitteena on parantaa toiminta- ja työkykyä sekä tukea asiakkaan selviytymistä arjessa.

Neurologisessa fysioterapiassa hoidetaan muun muassa seuraavia:

Lue lisää vammoista ja sairauksista

Apua sairauden tuomiin haasteisiin

Neurologisessa fysioterapiassa lähdetään liikkeelle asiakkaan ja terapeutin yhdessä laadittujen tavoitteiden perusteella. Kuntoutuksessa huomioidaan asiakkaan sen hetkinen oirekuva sekä elämäntilanne. Etenevissä neurologisissa sairauksissa jo sairauden alkuvaiheessa on tärkeää harjoitella oireiden hallintaa ja opetella niiden itsehoitomenetelmiä ennen kuin sairaus vaikuttaa enemmän työ- ja toimintakykyyn. Neurologinen fysioterapia on tärkeää kaikissa elämänvaiheissa ja erityisesti silloin, kun sairaus tuo uusia haasteita arkeen ja asiakkaan itsenäiseen pärjäämiseen arjessa.

Neurologinen fysioterapia sopii siis kaikille, joilla on rajoittunut liikkumis- ja toimintakyky neurologisen sairauden, kehitysviivästymän, kehitysvamman tai tapaturman (esim. liikennetapaturma) vuoksi. Fysioterapian aloittaminen mahdollisimman aikaisin saa aikaan parhaat tulokset.

Lue lisää neurologisesta fysioterapiasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös laajaan palveluvalikoimaamme.

Siirry palveluhakuun