Neurologinen fysioterapia Sammonlahti

Olemme Kelan palveluntuottaja vaikeavammaisten kuntoutuksessa.

Varaa aika netissä

Neurologista fysioterapiaa Sammonlahdessa

Fysios Sammonlahdesta saat kattavat neurologisen fysioterapian ja kuntoutuksen terapiat, erilaiset hoidot, terapeuttisen harjoittelun, neuvonnan ja ohjauksen sekä fysioterapeuttien ohjaamat ryhmät.

Neurologiset sairaudet eroavat toisistaan suuresti. Osa sairauksista, esim. aivoinfarkti, tapaturmaiset aivovammat ja raajahalvaukset, ilmaantuvat äkillisesti. Osa alkaa vähin oirein ja etenee enemmän tai vähemmän ennustettavasti. Tällaisia sairauksia ovat mm. MS-tauti, Parkinsonin tauti ja erilaiset lihassairaudet.

Neurologisen fysioterapian perusta on kuntoutussuunnitelma

Neurologisen fysioterapian toteutus alkaa kuntoutukseen tulevan henkilön toimintakyvyn, toimintaympäristön ja mahdollisuuksien kartoittamisella. Laadimme yhdessä kuntoutujan kanssa yksilöllisen ja realistisen kuntoutussuunnitelman tavoitteineen ja keinoineen potilaan toimintakyvyn mukaan. Neuvonnan, ohjauksen, terapeuttisen harjoittelun sekä manuaalisen ja fysikaalisen terapian keinoin kuntoutuminen etenee.

Neurologisen kuntoutuksen tärkeimpänä tavoitteena on tukea ja valmentaa kuntoutujaa saavuttamaan hänelle optimaalinen toiminta- ja liikkumiskyky sekä mahdollisimman vähäinen avuntarpeen määrä päivittäisissä toimissa. Neurologinen kuntoutus voi olla esimerkiksi kävelyn ja tasapainon harjoittelua eri menetelmillä sekä nivelliikkuvuuksien ylläpitämistä tai yleisen fyysisen kunnon parantamista. Fysioterapeutti auttaa myös liikkumista helpottavien apuvälineiden suunnittelussa ja hankinnassa.

Neurologista kuntoutusta voidaan tehdä toimipisteellämme, mutta teemme paljon myös kuntoutuksen kotikäyntejä Lappeenrannan ja lähikuntien alueella. Moniammatillinen yhteistyö muiden kuntoutukseen osallistuvien ammattiryhmien ja omaisten kanssa on keskeinen osa toimintaamme.

Hyvät tilat ja välineet terapeuttiseen harjoitteluun

Fysioksessa on käytössä moottoroitu kävelymatto painokevennettyyn kävelyharjoitteluun, motomed-polkulaite, nojapuut ja pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvat HUR- Easy - Access -kuntosalilaitteet Sammonlahden ja Lauritsalan toimipisteillä.

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.