Niskakipu Helsinki

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme hoitavat niskakipuja Helsingin seudulla, useissa eri toimipisteissä.

Apua niskakipuun Helsingissä

Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeuttimme hoitavat niskakipua Helsingissä ja sen ympäryskunnissa useissa eri toimipisteissä. Terapeuttimme kouluttautuvat ja kehittävät osaamistaan säännöllisesti, jotta he voivat tarjota parhaan avun juuri sinulle. Meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät.

Ammattitaitoiset fysioterapeutit tukenasi

Meillä on laaja ammattitaitoisten terapeuttien joukko, jotka hoitavat niskakipuja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeuttien lisäksi mm. hierojia, lymfaterapeutteja, kuntohoitajia, osteopaatteja sekä naprapaatteja, jotka auttavat niskasi kuntouttamisessa.

Tarkempaa tietoa eri toimipisteiden palveluista sekä terapeuttien erikoisosaamisesta löydät toimipisteiden ja terapeuttien omilta sivuilta.

Varaa aika soittamalla p. 010 237 700 tai kätevästi suoraan netissä.

Apua niskakipuun

Niskakipu on yksi yleisimmistä tuki- ja liikuntaelinongelmista. Niskakivuille on usein vaikea löytää tarkkaa syytä, sillä lähes kaikki kaularangan rakenteet voivat olla kivun lähteitä. Jos kipu alkaa vähitellen ja oireet liittyvät tiettyihin asentoihin ja liikkeisiin, kyseessä on silloin usein hyvänlaatuinen, kuormitukseen liittyvä ongelma. Jos taas kipu alkaa äkillisesti, se on merkki kaularangan hermojuurten tai nivelten ärsytyksestä.

Riskitekijöitä niskakivuille ovat mm. fyysinen kuormitus, ikä, ylipaino, huono ergonomia ja heikko fyysinen suorituskyky. Oireet tuntuvat paikallisesti ja niitä ovat mm. kipu niskan, kaulan ja hartian seudulla sekä niska-hartiaseudun jomotus ja jäykkyys. Fysioterapeutin antama ohjaus ja neuvonta ovat keskeinen osa niskan kuntoutusta.

Lue lisää ja tutustu Helsingin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos haluat kysyä jotain niskakipuun liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.