Fysioterapiaa niskakipuun Tampereella

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme hoitavat niskakipuja Tampereen seudulla, useissa eri toimipisteissä.

Meille voit tulla myös ilman lähetettä.

Apua niskakipuun Tampereella 

Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeuttimme hoitavat niskakipua Tampereella, useissa eri toimipisteissä. Terapeuttimme kouluttautuvat ja kehittävät osaamistaan säännöllisesti, jotta he voivat tarjota parhaan avun juuri sinulle. Meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät.

Ammattitaitoiset fysioterapeutit tukenasi

Meillä on laaja ammattitaitoisten terapeuttien joukko, jotka hoitavat niskakipuja Tampereella. Henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeuttien lisäksi mm. hierojia, jotka auttavat niskasi kuntouttamisessa.

Tarkempaa tietoa eri toimipisteiden palveluista sekä terapeuttien erikoisosaamisesta löydät toimipisteiden ja terapeuttien omilta sivuilta.

Varaa aika soittamalla p. 010 237 700 tai kätevästi suoraan netissä.

Fysioterapia Tampere

Apua niskakipuun

Niskakipu on yksi yleisimmistä tuki- ja liikuntaelinongelmista. Monet kaularangan rakenteet voivat olla niskakivun lähteenä. Tästä syystä niskakivuille on usein vaikea löytää tarkkaa syytä. Jos kipu alkaa vähitellen ja oireet liittyvät tiettyihin liikkeisiin ja asentoihin, kyseessä on usein hyvänlaatuinen niskakipu, mikä liittyy niskan kuormitukseen. Jos taas kipu alkaa äkillisesti, se on merkki kaularangan nivelten tai hermojuurten ärsytyksestä. 

Riskitekijöitä niskakivuille ovat mm. fyysinen kuormitus, ikä, ylipaino, huono ergonomia ja heikko fyysinen suorituskyky. Niskakivun oireet tuntuvat paikallisesti ja niitä ovat mm. kipu niskan, kaulan ja hartian seudulla sekä niska-hartiaseudun jäykkyys ja jomotus. Fysioterapeutin antama ohjaus ja neuvonta ovat keskeisiä osia niskakivun hoidossa ja niskan kuntoutuksessa.

Lue lisää niskakivusta

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain niskakipuun liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun