OMT fysioterapia Espoo

OMT-fysioterapia Espoo

OMT-fysioterapeuttimme tarjoavat apua kehon toimintahäiriöihin sekä kiputiloihin.

OMT-fysioterapiaa Espoossa

OMT-fysioterapia eli Ortopedinen Manuaalinen Terapia tarkoittaa fysioterapian erikoisalaa, jolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinongelmia sekä sairauksia eri toimenpitein. OMT-fysioterapian lähtökohtana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely. Koulutetut OMT-fysioterapeuttimme Espoossa tarjoavat apua kehon toimintahäiriöihin sekä kiputiloihin.

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin sekä kiputiloihin

OMT-fysioterapiasta on apua niin äkillisiin kuin pitkittyneisiin tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin sekä kiputiloihin. Kehon liikkeiden ollessa rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottaessa kipua, kannattaa hakeutua OMT-fysioterapeutin vastaanotolle. OMT-fysioterapeuttien osaamisaluetta on kivun syyn sekä nivelten ja lihasten toimintahäiriöiden kartoittaminen ja hoitaminen.

OMT-fysioterapiasta on apua mm.

Hoitona käytetään erilaisia fysioterapeutin suorittamia manuaalisia käsittelyitä, kuten mobilisaatiota, manipulaatiota tai faskia-käsittelyä sekä fysioterapeutin ohjaamaa terapeuttista harjoittelua. Myös neuvonta ja itsenäinen harjoittelu ovat tärkeä osa OMT-fysioterapiaa.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika OMT-fysioterapiaan

Lue lisää ja tutustu Espoon palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.