OMT-fysioterapia Joensuu

Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Joensuussa Fysios Torikadulla.

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

OMT-fysioterapiaa Joensuussa

Fysioksella on kaksi toimipistettä Joensuussa. Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Joensuussa Fysios Torikadun toimipisteellä. Kouluttautuneet fysioterapeuttimme Joensuussa auttavat sinua kuntoutumaan OMT-fysioterapian avulla.

Tutustu Joensuun Torikadun toimipisteeseen täällä >>

Mitä on OMT-fysioterapia?

OMT eli Ortopedinen manuaalinen terapia on yksi manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa tutkitaan, hoidetaan ja ennaltaehkäistään nivelissä, lihaksissa ja tukirangassa esiintyviä toimintahäiriöitä ja kipuja. OMT-terapiassa hoitomenetelminä käytetään sekä mobilisaatiohoitoa että nivelten liikerajoituksia korjaavaa manipulaatiohoitoa.

OMT-fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua tilanteissa, joissa kehon liikkeet ovat rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottavat kipua. Tällaisia tilanteita voi olla esimerkiksi se, että vuoteessa on hankala kääntyä tai pään kääntäminen sivulle tuottaa kipua.

Tutustu Fysios Joensuuhun

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin

OMT-terapiaa voidaan käyttää useimpiin kipuihin ja ongelmiin: selkäkivutniskakivutleukanivelongelmatpäänsärky, hermokivut, raajojen ja selkärangan nivelten toimintahäiriöt ja huimaus.

Lisäksi OMT-fysioterapiassa annetaan ohjeet ja harjoitteet ongelman poistamiseksi. Kivun syyn sekä nivelten ja lihasten toimintahäiriöiden kartoittaminen ovat OMT-terapeuttien erikoisosaamisaluetta.

Varaa aika OMT-fysioterapiaan Joensuussa soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 237 700, tai netissä >>

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Tutustu palveluihimme