OMT fysioterapia Jyväskylä

OMT-fysioterapia Jyväskylä

Fysios tarjoaa OMT-fysioterapiaa Jyväskylässä useassa eri toimipisteessä.

OMT-fysioterapiaa Jyväskylässä

Meillä on Jyväskylässä useampi toimipiste, jotka tarjoavat OMT-fysioterapiaa Jyväskylän alueella. Fysioterapeuttimme Jyväskylässä ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua kuntoutumaan OMT-fysioterapian avulla.

Mitä on OMT-fysioterapia?

OMT eli Ortopedinen manuaalinen terapia on yksi manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa tutkitaan, hoidetaan ja ennaltaehkäistään nivelissä, lihaksissa ja tukirangassa esiintyviä toimintahäiriöitä ja kipuja. OMT-terapiassa hoitomenetelminä käytetään sekä mobilisaatiohoitoa että nivelten liikerajoituksia korjaavaa manipulaatiohoitoa.

OMT:n vastaanotolle kannattaa hakeutua tilanteissa, joissa kehon liikkeet ovat rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottavat kipua. Tällaisia tilanteita voi olla esimerkiksi se, että vuoteessa on hankala kääntyä tai pään kääntäminen sivulle tuottaa kipua.

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin

OMT-terapiaa voidaan käyttää useimpiin kipuihin ja ongelmiin: selkäkivut, niskakivut, leukanivelongelmat, päänsärky, hermokivut, raajojen ja selkärangan nivelten toimintahäiriöt ja huimaus.

Lisäksi OMT-fysioterapiassa annetaan ohjeet ja harjoitteet ongelman poistamiseksi. Kivun syyn sekä nivelten ja lihasten toimintahäiriöiden kartoittaminen ovat OMT-terapeuttien erikoisosaamisaluetta.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika OMT-fysioterapiaan

Lue lisää ja tutustu Jyväskylän muihin palveluihin

Tutustu Jyväskylän toimipisteisiin

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.