OMT-fysioterapia Kuopio

Fysios tarjoaa OMT-fysioterapiaa Fysios Kuopion toimipisteessä. Ammattitaitoiset OMT-fysioterapeuttimme tarjoavat apua kehon toimintahäiriöihin.

OMT-fysioterapiaa Kuopiossa

OMT-fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jonka avulla hoidetaan kehon toimintahäiriöitä monipuolisin menetelmin. OMT-fysioterapiasta saa apua äkillisiin sekä pitkittyneisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin sekä -sairauksiin.

Tyypillisimpiä syitä hakeutua OMT-fysioterapiaan ovat:


Fysios tarjoaa OMT-fysioterapiaa Fysios Kuopion toimipisteessä. Ammattitaitoiset OMT-fysioterapeuttimme Kuopiossa tarjoavat apua kehon toimintahäiriöihin.

Tutustu Fysios Kuopioon

OMT-fysioterapiaa kehon toimintahäiriöihin

OMT-fysioterapeutit hoitavat ja helpottavat monipuolisin menetelmin sekä äkillisiä että pitkittyneitä kehon toimintahäiriöitä ja kiputiloja. OMT-fysioterapeuteilla Kuopiossa on laaja-alaisesti osaamista erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmista johtuviin vaivoihin.

OMT-fysioterapiassa käytettyjä menetelmiä ovat mm.:

OMT-fysioterapeutti on Valviran hyväksymä fysioterapeutti, joka on käynyt 2,5 vuoden erikoiskoulutuksen. Koulutus antaa kattavan sekä laajan osaamisen tule-ongelmien tutkimiseen, kliiniseen päättelyyn ja hoitoon. Varaa aika Kuopioon ammattitaitoiselle OMT-fysioterapeutille.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun